کد خبر: ۱۸۷۳۲۸
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - 2018March 04
،مقامات غذایی دولتی استرالیا شیوع این عفونت ناشی از نوعی طالبی که کانتالوپ نامیده و در ایالت شرقی نیوساوث – ولز کشت می‌شود را تایید کرده‌اند و شرکت تولیدی این محصول که نام آن فاش نشده بهره‌برداری‌های خود را متوقف کرد و در حال بررسی‌ این موضوع است.
شفاآنلاین>سلامت>مقامات استرالیایی اعلام کردند: در اثر خوردن طالبی‌های آلوده به باکتری لیستریا در این کشور تاکنون سه تن جان خود را از دست داده‌ و ۱۲ تن دیگر به عفونت ناشی از این میکروب مبتلا شده‌اند که انتظار می‌رود این تعداد افزایش یابد.

به گزارش شفاآنلاین،مقامات غذایی دولتی استرالیا شیوع این عفونت ناشی از نوعی طالبی که کانتالوپ نامیده و در ایالت شرقی نیوساوث – ولز کشت می‌شود را تایید کرده‌اند و شرکت تولیدی این محصول که نام آن فاش نشده بهره‌برداری‌های خود را متوقف کرد و در حال بررسی‌ این موضوع است.

وزارت بهداشت نیوساوث ولز اعلام کرده که تمامی قربانیان این بیماری‌ تاکنون سالمند بوده و در سراسر استرالیا از ایالت ویکتوریا تا تاسمانی پراکنده‌اند.

مدیر بیماری‌های عفونی این مرکز گفت: می‌توانیم تایید کنیم که ۱۳ نفر از ۱۵ فرد مبتلا به این عفونت از این نوع طالبی‌ها مصرف کرده بودند.

مقامات بهداشتی همچنین به مردم اطمینان داده‌اند که همه طالبی‌های آلوده از سوپرمارکت‌ها جمع آوری شده‌اند.

با توجه به اینکه علائم این عفونت می تواند تا شش هفته مخفی بماند، انتظار می‌رود موارد ابتلا به این بیماری افزایش یابد. مقامات از مصرف ‌کنندگان این نوع طالبی خواسته‌اند در صورت بروز هر گونه علامت مرتبط با این بیماری به پزشک مراجعه کنند.
برچسب ها: سلامت ، طالبی ، عفونت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: