کد خبر: ۱۸۴۶۹۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - 2018February 10
بيماري آلزايمر متاسفانه درماني ندارد اما مي توان از پيشرفت آن جلوگيري کرد
شفا آنلاین>سلامت>محققان علوم پزشکي دانشگاه کلورادو آمريکا اعلام کردند در افراد مبتلا به آلزايمر، دستگاه ايمني بدن، خيلي زود افت مي کند.

به گزارش شفا آنلاین، محققان علوم پزشکي دانشگاه کلورادو آمريکا اعلام کردند در افراد مبتلا به آلزايمر، دستگاه ايمني بدن، خيلي زود افت مي کند و کارکردش مختل مي شود.

اين محققان با همکاري محققان مرکز پيري و حافظه در سان فرانسيسکو در مقاله اي در شماره اخير نشريه آلزايمر(Alzheimer) اعلام کردند با بررسي نمونه خون و مايع مغزي نخاعي 173 فرد ميان سال و سالخورده در مرکز تحقيقات آلزايمر ويسکانسين دريافتند دستگاه دفاعي و ايمني بدن مبتلايان به آلزايمر، خيلي زود دچار نقص کارکرد و عملکرد آن مختل مي شود.

محققان مي گويند در واقع بايد در مبتلايان به آلزايمر، وضع دستگاه ايمني بررسي و از افت کارکرد آن جلوگيري شود.

براساس آمارهاي سال 2016 برآورد مي شود حدود پنج ميليون و چهارصد هزار نفر در آمريکا به بيماري آلزايمر مبتلا باشند که هيچ درماني ندارد ولي برخي داروها، قادرند شرايط قواي شناختي بيماران را کنترل کنند.

با بالا رفتن سن و پير شدن سلول ها، ترشح ماده شيميايي سروتونين(Serotonin) کاهش مي يابد، بدين ترتيب ارتباط بين سلولي و انتقال اطلاعات دچار مشکل مي شود.

اين مشکل بيشتر از همه در بخش حافظه و خاطرات خود را نشان مي دهد.­

خاطره ها ترکيبي هستند از يادآوري ديده ها و شنيده ها و احساسات که براي ياداوري آن ها مغز نياز به برقراري يک ارتباط پيچيده سلولي بين همه بخش ها دارد.­

به همين علت با بالا رفتن سن و کم شدن ترشح سروتونين در مغز، خاطره ها کمرنگ يا فراموش مي شوند.

در بيماري آلزايمر ترشح سروتونين به شدت کاهش مي يابد اما اين مسئله هميشه به علت پير شدن سلول ها نيست.­

سکته مغزي که باعث از دست رفتن بخشي از سلول هاي مغز مي شود و يا شوک عاطفي که پس از از دست دادن عزيزي رخ مي دهد مي تواند خطر ابتلا به آلزايمر افزايش دهند.

­آلزايمر با از دست دادن حافظه کوتاه مدت، فراموش کردن آدرس ها و اسم ها آغاز مي شود و کم کم تا آنجا پيش مي رود که فرد حتي راه بازگشت به خانه را فراموش مي کند.­واحد مرگزی خبر


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: