به گزارش شفا آنلاین، برای رفع این مشکل پوستی با مصرف برخی خوراکی ها به طور چشمگیری از ایجاد آکنه(Acne) جلوگیری کنید.
آووکادو
این میوه معجزهگر حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا۳ است که مصرف آنها به تولید و کنترل میزان لکوترین بی۴ کمک میکند. این ترکیب عامل اصلی در افزایش میزان سبوم و التهاب(Inflammation) ناشی از آکنه است.
نعناع فلفلی
نعناع فلفلی گونه ای نعناع ، با گلبرگ های پیوسته است که به عنوان سبزی خوراکی و دارویی نیز استفاده می شود. یک فنجان چای نعناع فلفلی تاثیر به سزایی در عملکرد سیستم گوارشی و کاهش میزان استرس(Stress) دارد . یکی از اصلیترین دلایل آکنه وجود استرس است، یک فنجان چای گرم نعناع فلفلی تسکین دهنده آشفتگی و به طور کلی حالات روحی است و جلوی جوش زدن را هم می گیرد.
انگور قرمز
انگور قرمز همراه با دانههای درون آن یکی از بهترین آنتیاکسیدانهای شناخته شده برای درمان التهابهای پوستی مثل اگزما(Eczema) و آکنه است.
سیر
سیر هم تنها یک طعمدهنده عالی برای غذاهای مختلف نیست، این ماده خوراکی حاوی مقدار زیادی آلیسین است که به از بین بردن باکتریها و ویروسها در بدن کمک میکند.
تخم کدو
مصرف تخمه کدو چه در سالاد و یا اِسموتی به از بین بردن آکنههای روی صورت کمک موثری کند. این تخمه سرشار از ویتامین E، اسیدهای چرب امگا۳ و زینک است.
چغندر
چغندر مملو از ویتامینهای A و E، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است که همگی به تسکین و نرم و لطیف کردن پوستکمک چشم گیری میکنند. این ماده خوراکی با کاهش میزان کلسترول و سمزدایی بدن مانع از ایجاد آکنه در پوست میشود.
پنیر توفو
توفو یا پنیر لوبیا، غذایی است که از فرایند بستن شیر سویا به دست میآید. این شیر بسته را با فشار به قالبهای سفید نرم تبدیل میکنند.
پنیر توفو خوشمزه و مقوی و سالم و یکی از بهترین منابع غذایی برای تامین پروتئین گیاهی است. علاوه بر این، توفو حاوی کلسیم و چربیهای اشباع نشده هم هست که هر دوی آنها نقش پررنگی در درمان و رفع آکنه دارند.