کد خبر: ۱۸۳۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۵:۵۹ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - 2018January 30
روغن پالم یک روغن خوراکی است که از قسمت گوشتی میوه پالم استخراج می‌شود. این روغن انواع مختلفی دارد مانند پالم اولئین، پالم سوپر اولئین و ... که همه خوراکی است.
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه> گفته می شود روغن پالم <Palm oil>سرطان زاست و نباید مصرف کرد. آیا این ادعا درست است؟ روغن پالم چیست؟ به این دو سوال در مقاله زیر پاسخ داده می شود.


به گزارش شفا آنلاین:روغن پالم یک روغن خوراکی است که از قسمت گوشتی میوه پالم استخراج می‌شود. این روغن انواع مختلفی دارد مانند پالم اولئین، پالم سوپر اولئین و ... که همه خوراکی است.

دکتر محمدحسین عزیزی، رئیس انجمن صنایع غذایی کشور درباره سرطان زایی روغن های پالم گفت: روغن پالم، روغنی است که تمام کشورها از آن استفاده می کنند، برخی از کشورها حد و حدودی را برای مصرف تعیین کرده اند برای مثال از مجموعه روغنی که افراد روزانه استفاده می کنند باید تنها 30 درصد آن دارای پالم باشد که این قانون تقریبا در ایران رعایت می شود و معیار 30 درصدی روغن پالم نیز به افراد اطلاع رسانی شده است.

سرطان زایی روغن پالم در هیچ جای دنیا به ثبت علمی نرسیده است و افرادی که به یقین بر این باورند به کلی در اشتباه هستند. البته ناگفته نماند مصرف این روغن به دلیل بالا بودن درصد اشباع، برای بیماران قلبی و عروقی ممنوع است. هم اکنون هیچ روغن پالمی به صورت خالص روانه بازار نمی شود که میزان اسیدهای چرب اشباع آن بتواند برای مردم مشکل ساز باشد.

بیماران قلبی و عروقی در مصرف روغن باید بسیار محتاط باشند چرا که نه تنها نباید روغن پالم مصرف کنند بلکه از مصرف روغن های حیوانی و گیاهی مانند نارگیل و روغن های اشباع دیگر نیز منع می شوند.

بهترین روغن را روغن زیتون است و روغن زیتون خالص بهترین روغن مصرفی محسوب می شود که البته پیدا کردن روغن خالص آن بسیار کار دشواری ا‌ست. استفاده از روغن های مانده و ترانس بالا یکی از خطرناک ترین و مضرترین اقداماتی است که در پخت و پز می توان انجام داد.shafaf
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: