مزاج "گوشت گوسفند" گرم و تر است، برای مزاج انسان بهترین گوشت، گوشت گوسفند است و در زمان کمتری هضم میشود.
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>"گوشت گاو" دارای مزاج سرد و خشک است و به شدت سودازا و مضر است؛ تیرگی پوست، افسردگی، وسواس، واریس، بزرگ شدن طحال و ... از جمله عوارض مصرف گوشت گاو است.
به گزارش
شفا آنلاین:کتر مهدی فهیمی؛ متخصص طب سنتی گفت:
مزاج "گوشت گوسفند" گرم و تر است، برای مزاج انسان بهترین گوشت، گوشت گوسفند است و در زمان کمتری هضم میشود.مصرف گوشت گوسفند باعث تولید خون خوب و تقویت بدن شده و چاقکننده است.از دل و جگر و قلوه آن برای تقویت قلب و کبد و کلیه میتوان استفاده کرد اما بهتر است مغز گوسفند کمتر مصرف شود.مصلح گوشت گوسفند، گشنیز، سماق و مرزه است.اما "گوشت گاو" دارای مزاج سرد و خشک است و به شدت سودازا و مضر است.این گوشت باعث غلظت خون میشود و برای کبد مناسب نیست.
تیرگی پوست، افسردگی، وسواس، واریس، بزرگ شدن طحال و بیماریهای روده بدلیل افزایش سودا در بدن اتفاق میافتد و مصرف زیاد گوشت گوساله موارد فوق را تشدید میکند.
بیشتر بخوانید: خطر مرگباری که پشت مصرف گوشت دامهای صنعتی نهفته است
فرآوردههای گوشتی آماده نظیر سوسیس و کالباس بیشتر از گوشت گاو بوده و به این خاطر توصیه به مصرف آنها نمیشود.تسنیم