کد خبر: ۱۸۱۰۲۰
تاریخ انتشار: ۰۳:۱۵ - ۲۲ دی ۱۳۹۶ - 2018January 12
نودل خامه ای یک غذای آسان است که خیلی سریع آماده میشود و برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است.
شفا آنلاین: نودل خامه ای یک غذای آسان است که خیلی سریع آماده میشود و برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است.

مواد لازم:

    نودل: یک و یک دوم پیمانه
    خامه: 100 میلی لیتر
    برگ آویشن: 4 الی 5 عدد
    سس خردل: 2 قاشق چای خوری
    نمک: به مقدار لازم
    آب داغ: به مقدار لازم

 
 نودل خامه ای

روش تهیه:

1. آب داغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

2. نودل را در آب بریزید تا بپزد.

3. اجازه دهید نودل بپزد و آبش کشیده شود.

4. خامه را اضافه کنید.

5. سس خردل را اضافه و مخلوط کنید.

6. نمک بیفزایید.

7. برگ آویشن را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

8. نودل را بلافاصله در ظرف کشیده و سرو کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: