در تهیه، تولید و مصرف هر غذایی باید نکاتی رعایت شود و مهمترین نکته آن است که برخی از غذاها باید با "مصلح" ویژه آن مصرف شود.
شفا آنلاین>تغذیه>مصرف هر ماده خوراکی با مصلح ویژه آن باعث هضم و جذب بهتر مواد غذایی در بدن میشود .به گزارش شفا آنلاین، در تهیه، تولید و مصرف هر غذایی باید نکاتی رعایت شود و مهمترین نکته آن است که برخی از غذاها باید با "مصلح" ویژه آن مصرف شود.در واقع رعایت این نکته باعث هضم و جذب بهتر مواد غذایی در بدن میشود و احیاناً چنانچه، غذایی مثلا به دلیل طبیعت سرد، دارای عوارض جانبی باشد در صورت مصرف با مصلح ویژه، عوارض آن برای بدن به حداقل میرسد که در ادامه اسامی برخی از این خوراکیها و مصلحات آن آمده استپنیر: مصلحش گردوسرکه: مصلحش سیاهدانهعدس: مصلحش کشمشبرنج: مصلحاتش شوید یا زعفران یا زیره سیاهانار و پرتقال: مصلحش گلپرماست و دوغ: مصلحش آویشن، موسیر، نعناع و پونهنان: مصلحش کنجد یا زنیانخامه: مصلحش عسلماهی: مصلحش گردو یا زیتون یا خرماقرهقروت: سیاهدانهکره: عسلکشک: سیر یا نعناع خشکپیاز: سرکه، آب انارچغندر: خردل، پختن با عدسسیر: پختن با آب و نمک،گشنیزهویج: انیسون، روغن زیتونسیب زمینی: دارچین، زنجبیل یا نمکبادمجان: نمک، روغن گاوی تازه، گلپرخربزه: آب انار تازه، سرکهاقسام کدو: نمک، نعناع، فلفل، میخکگوجه فرنگی: روغن زیتونهندوانه: عسل، پوست هندوانه