به گزارش شفا آنلاین، سبک زندگی به معنای شیوه خاص یک فرد یا گروه در جامعه است و مقام معظم رهبری بهبود و اصلاح سبک زندگی را از جدیترین کارها میدانند.
بدون شک رسیدن به سبک زندگی ایدهآل مهمترین عامل در کاهش فقر و بیماری در جامعه است و با اصلاح الگوی مصرف و سبک زندگی میتوان از منابع موجود بهترین استفاده را برد.
کندر شیره گیاهی به همین نام است که مزهای گس و تلخ دارد و درمانگران طب سنتی(Traditional medicine) از قدیم آن را برای درمان بسیاری بیماریها مورد استفاده قرار میدادند که به سه صورت خوراکی، موضعی و بخور مصرف میشود.
امامرضا(ع) هم به این گیاه مفید توجه داشته و از آن بهره میبردند؛ در روایتی معمر بن خلاد میگوید: ایشان هنگامى که در خراسان بودند، وقتی نماز صبح را ادا میکردند در سجاده خود مینشستند تا آنگاه که آفتاب طلوع میکرد؛ بعد براى آن جناب یک کیسه سربسته که در آن تعدادى مسواک قرار داشت حاضر میکردند و مسواک مینمودند و بعد از این کار کندر میآوردند و آن را مصرف میفرمودند.
کندر ویژگیهای دیگری هم دارد از جمله آنکه برای دستگاه گوارش و معده مفید بوده و به هضم غذا کمک میکند. در این باره امامرضا(ع) میفرماید : زیاد کندر بخورید و آن را در دهان نگه دارید و خوب بجوید؛ جویدن آن براى من دوست داشتنىتر است، کندر بلغم را از معده مىشوید، معده را پاکسازى، عقل را قوى میکند و غذا را گوارا میسازد.
یکی از خواصی که برای کندر نقل شده تقویت حافظه(Memory Improvement) و افزایش توان یادگیری است؛ در این باره امام رضا(ع) به نقل از امام علی (ع) میفرماید: سه چیز حافظه را زیاد میکند و بلغم را از بین می برد، قرائت قرآن، عسل و کندر.
بین کارشناسان طب سنتی باوری وجود دارد که مصرف کندر توسط مادران باردار موجب افزایش هوش و ضریبهوشی جنین و کودک آینده آنها میشود.