در کشور به طور مشخص ۸۰ درصد مردم با کمبود ویتامین D و متابولیسم کلسیم مواجه هستند، امروز کمتر افراد بالای ۴۰ سال را می توان دید که مشکلاتی نظیر کمر درد، پا درد و پوکی استخوان و درد استخوانی نداشته باشند و همه اینها به علت کمبود کلسیم در بدن است
شفا آنلاین>سلامت>یک اورولوژیست و جراح کلیه گفت: خیلی از کسانی که دچار سنگ کلیه میشوند این باور را دارند که باید از مصرف لبنیات<Dairy consumption> امتناع کنند در حالیکه نمیدانند با کاهش مصرف لبنیات به علت وجود سنگ در کلیه، کلسیم از بدن دفع و استخوانها با آسیب مواجه میشوند.
به گزارش
شفا آنلاین:دکتر امیر ایجادی با بیان این مطلب افزود: مصرف لبنیات در همه افرادی که دارای سنگ کلیه هستند، محدود نیست، این محدودیت بستگی به تشخیص پزشک دارد. در حالت کلی محدودیتی برای مصرف لبنیات وجود ندارد.
وی ادامه داد:
در کشور به طور مشخص ۸۰ درصد مردم با کمبود ویتامین D و متابولیسم کلسیم مواجه هستند، امروز کمتر افراد بالای ۴۰ سال را می توان دید که مشکلاتی نظیر کمر درد، پا درد و پوکی استخوان و درد استخوانی نداشته باشند و همه اینها به علت کمبود کلسیم در بدن است.
ایجادی با بیان اینکه بدن در جذب، مصرف و دفع کلسیم بسیار محتاط است، اضافه کرد: بدن به اندازهای که کلسیم نیاز داشته باشد آن را جذب و مصرف و میزان اضافی را دفع میکند.
این اورولوژیست و جراح کلیه تاکید کرد: کسانی که سنگ کلیه دارند با دفع زیاد کلسیم مواجه هستند که در صورت عدم مصرف کلسیم، این کلسیم از استخوانها جذب و دفع میشود. زمانیکه این اتفاق میافتد کلسیم خون و ادرار نیز افزایش مییابد.
وی تصریح کرد: افراد دارای سنگ کلیه باید لبنیات مصرف کنند و بهتر است شیر کم چرب را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
ایجادی تاکید کرد: کسانی که لبنیات مصرف میکنند کمتر در معرض ایجاد سنگ کلیه هستند و همچنین متابولیسم فعالیت کلیهای بهتری دارند.طبنا