کد خبر: ۱۷۵۲۹۴
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - 2017November 25
برخی بیماران با توجه به توان مالی مناسب تمایل بیشتری نسبت به استفاده از داروهای خارجی داشته و همچنین برخی شرکت های دارویی نیز از طریق واردات درآمدزایی و امرار معاش می کنند بنابراین نمی توان در مسیر واردات دارو سنگ اندازی کرد
شفا آنلاین>سلامت>عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه کیفیت داروهای وارداتی مورد تایید است حمایت بیمه ای را راهکار کاهش استفاده از داروهای مشابه تولید داخل دانست.

به گزارش شفا آنلاین، حیدر علی عابدی نماینده مجلس، در رابطه با برخی انتقادات نسبت به واردات داروهای بی کیفیت ضد سرطان، گفت: چنین اظهاراتی مورد تایید نیست زیرا هر دارویی که وارد کشور می شود باید استانداردهای لازم و تاییدیه های بین المللی و آزمایشگاه کشور را  داشته باشد در غیر این صورت اجازه ورود ندارد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه داروهای بی کیفیت عمدتا قاچاق هستند، افزود: موضوع کیفیت دارو همیشه در اولویت است و کیفیت آنها باید مورد تایید باشد.

وی یادآور شد: اگر مشابه داروهای خارجی در کشور وجود داشته باشد باید به گونه ای امر واردات انجام شود که تولید داخل دچار آسیب نشود البته از سویی نباید حق انتخاب از بیماران سلب شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه نمی توان بیماران را به منع مصرف برخی داروهای وارداتی اجبار کرد، گفت: بیمه ها می توانند نقش عمده ای در کاهش استفاده بیماران از داروهای برند و وارداتی داشته باشند و بر همین اساس داروهایی که مشابه خارجی دارند را تحت پوشش قرار دهند تا خرید داروهای خارجی برای بیماران صرفه اقتصادی نداشته باشد.

عابدی با بیان اینکه مردم تخصص داروشناسی نداشته و در جریان کیفیت داروها قرار ندارند، تصریح کرد: این مشکل باید بین شرکت های بیمه ای حل شود و سازمان غذا و دارو و بیمه ها باید با هم توافق کنند در مواردی که کیفیت مشابه است داروی داخلی را تحت پوشش قرار دهد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس دهم، ادامه داد: برخی بیماران با توجه به توان مالی مناسب تمایل بیشتری نسبت به استفاده از داروهای خارجی داشته و همچنین برخی شرکت های دارویی نیز از طریق واردات درآمدزایی و امرار معاش می کنند بنابراین نمی توان در مسیر واردات دارو سنگ اندازی کرد.

وی افزود: مصرف داروهای خارجی به سیاست گذاری بیمه های سلامت(Health insurance) ایرانیان و تامین اجتماعی و همچنین سازمان غذا و دارو باز می‌گردد و نیاز است بیمه ها و غذا و دارو نسبت به رفع مشکلات میان خود اقدام کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس دهم، با بیان اینکه وضعیت صادرات دارویی  کشور مطلوب است، تصریح کرد: در بازار جهانی از وضعیت قابل قبولی برخوردار هستیم به گونه ای که برخی از داروهای ضد سرطان به کشور روسیه صادر می‌شود و از کیفیت این داروها استقبال مناسبی شده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، بهبود وضعیت صادرات دارویی را نیازمند ارتقای کیفی داروهای تولید داخل دانست و به خانه ملت گفت: تولیدکنندگان باید در تولید دارو استاندارهای بین المللی را رعایت کنند تا بتوانند در بازارهای جهانی رقابت کنند.
برچسب ها: واردات ، دارو ، بیمه سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: