کد خبر: ۱۷۲۹۸۵
تاریخ انتشار: ۰۴:۴۵ - ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - 2017November 07
ناباروری‌های رحمی، نوعی از ناباروری‌های زنان است که تا مدتی پیش درمان و راه‌حلی برای آنها وجود نداشته باشد.
      
شفا آنلاین:ظرف سه سال گذشته، از سپتامبر 2014، هشت کودک در دنیا متولد شده‌اند که مادر آنها بعد از پیوند رحمی توانایی بچه‌دار شدن‌شان را بازیابی کرده بودند.

به گزارش شفا آنلاین:ناباروری‌های رحمی، <Uterine infertility>نوعی از ناباروری‌های زنان است که تا مدتی پیش درمان و راه‌حلی برای آنها وجود نداشته باشد. آمارها نشان می‌دهد که بیش از 200 هزار خانم در سراسر اروپا به ناباروری‌های رحمی مبتلا هستند. اولین پیوند با استفاده از یک رحم اهدایی در سال 2000 در عربستان انجام پذیرفت اما مدتی بعد از آن پزشکان ناچار به برداشتن آن شدند. در 2011، پیوندی دیگری در ترکیه صورت گرفت که فرد اهدا کننده دچار مرگ مغزی شده بود و فرد گیرنده چندین باروری ناموفق داشت. تا این که بالاخره در 2011 یک پیوند دیگر در آکادمی Sahlgrenska صورت گرفت که فرد گیرنده توانست در سال 2014 اولین فرزند را به دنیا بیاورد و از آن زمان تاکنون تولدهای دیگری نیز در زنانی که متحمل پیوند رحمی شده‌اند ثبت شده است. وقتی اولین نوزاد بدین ترتیب به دنیا آمد، توجه زیادی را در سطح جهانی به خود جلب کرد اما اینک با تولد نوزادان هفتم و هشتم این موفقیت دیگر سر و صدای قبل را ندارد و چیز عجیبی محسوب نمی‌شود. حتی یکی از مادرانی که پیش از این به لطف پیوند رحمی اولین فرزندش را به دنیا آورده بود اینک برای بار دوم باردار شده است.
در حال حاضر، پیوندهای رحمی به عنوان یک حوزه در حال رشد محققین را برآن داشته که به دنبال یافتن راهی برای بهبود این روش‌ها باشند.در پروژه‌ای جدید، محققین در دانشگاه گوتنبرگ روی جراحی‌هایی فوکوس کرده‌اند که به کمک روبات‌ها صورت می‌گیرد. هدف از کمک گرفتن از این ربات‌ها مدیریت کردن آسانتر چالش‌های جراحی‌هایی است که درون لگن و پیرامون روده بزرگ انجام می‌گیرد. تکنولوژی پایه مورد استفاده در این روش با آن چه در مورد جراحی سرطان سرویکس انجام می‌گیرد یکسان است. به کمک این ربات‌ها، جراحی سریع‌تر اتفاق افتاده و بیمار نیز زودتر به خانه باز می‌گردد.سپید
 Stem Cel- News



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: