کد خبر: ۱۷۲۸۱۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - 2017November 05
برای ایمن نگه‌داشتن خانواده‌تان هنگام آماده کردن مرغ به این توصیه‌ها عمل کنید
شفاآنلاین>سلامت> هنگام آماده کردن مرغ یا جوجه باید نکات ایمنی را رعایت کنید تا از مسمومیت غذایی جلوگیری شود.

به گزارش شفاآنلاین، برای ایمن نگه‌داشتن خانواده‌تان هنگام آماده کردن مرغ به این توصیه‌ها عمل کنید:

- دست‌هایتان را پیش و پس از آماده کردن مرغ(Chicken) برای ۲۰ ثانیه با آب گرم و صابون بشویید.

- گوشت خام مرغ را نشویید، چراکه شیرابه حاصل می‌تواند سایر غذاها، ظروف پخت‌وپز و پیشخوان آشپزخانه را در حین شستن آلوده کند.

- از یک تخته برش جداگانه برای گوشت مرغ خام استفاده کنید. پس از آماده کردن مرغ تخته برش، ابزارها، ظرف و پیشخوان را با آب داغ و مواد پاک‌کننده بشویید.

- از دماسنج غذا استفاده کنید و مطمئن شوید که دمای درونی مرغ دست کم به ۷۵ درجه سلسیوس رسیده است.

- اگر دارید مرغ را سرو می‌کنید و به نظر می‌رسد به‌طور کامل پخته نشده است، آن را دوباره برای پختن بیشتر بازگردانید.

- در طول ۲ ساعت (یا در طول یک ساعت اگر دمای محیط بالای ۳۲ درجه است)، مرغ باقیمانده را درون یخچال(Refrigerator) یا فریزر بگذارید.
برچسب ها: مرغ ، سلامت ، یخچال
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: