آماده كردن اين پاته كار بسيار سادهاي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد.
شفا آنلاین:آماده
كردن اين پاته كار بسيار سادهاي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا
داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره
مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد.
مواد لازم:- خامه فرم گرفته: 250گرم
- شكلات تلخ: 350 گرم
- خامه صبحانه: 250 گرم
- پودر بادام: 100 گرم
- كيك اسفنجي: يك تخته پخته شده (3 تخممرغي)
- ژلاتين: 8 ورق
- انجيرسياه: ريز خرد شده يك ليوان
- مويج بدون هسته: نصف ليوان
روش تهیه :
آماده
كردن اين پاته كار بسيار سادهاي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا
داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره
مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد. مواد را به خامه
فرم گرفته اضافه كرده و با همزن برقي به هم ميزنيم تا كاملا يكدست شود.
در اين مرحله كيك اسفنجي را خرد كرده، به همراه انجير، مويج و پودربادام
به مواد اضافه ميكنيم و همه مواد را با ليسك به هم ميزنيم تا كاملا يكدست
شوند.
ورقههاي
ژلاتين را داخل آب سرد گذاشته و اجازه ميدهيم تا كاملا نرم شوند سپس آب
اضافي آن را خالي كرده و داخل كاسهاي فلزي روي بخارآب قرار ميدهيم تا ذوب
شوند. مايه ژلاتين را به مواد پاته اضافه كرده و توسط ليسك همه را با هم
خوب مخلوط ميكنيم.
مواد را داخل قالب مستطيل شكل مثل قالب لوف ريخته و به مدت 8 ساعت در
يخچال ميگذاريم تا كاملا خودش را بگيرد. پاته را برگردانده و روي آن را با
خامه و انجيرسياه و مواد دلخواه ديگر تزئين ميكنيم.