دکتر محمد مهدی قیامت، ضمن بیان این خبر در گفتگوی اختصاصی با شفاآنلاین از قطع رابطه برخی بیمارستان های خصوصی با بیمه هاخبر داد و گفت:بیمه های تکمیلی در حقیقت بنگاه های سرمایه داری است که ایجاد شده و یک سری مسوولانی به آنجا اضافه کرده اند که هر سال با گرفتن باج از بیمارستان های خصوصی و دادن کسورات بی حد و حساب و بدون کارشناسی در حقیقت در حال ورشکست کردن بیمارستان های خصوصی هستند.
وی ادامه داد: به نظر من هربیمارستانی که با این بیمه ها قرارداد داشته باشد به فلاکت می افتد به همین خاطر بیمارستان های خصوصی تقریبا ورشکسته هستند و پول را برای کسب درآمد صرف مجاری دیگر می کنند و برای بیمار و درمانگر هیچ ارزشی قائل نیستند.
عضوهیات مدیره انجمن بیهوشی و مراقبت های ویژه ایران تأکید کرد: بیمه ها به بیمارستان های خصوصی کوچک و بزرگ از ۵ تا ۳۰ میلیارد بدهی دارند که با پرداخت قطره ای می خواهند آن را جبران کنند و این باعث می شود که بیمارستان ها بااین وضعیت نابسامان و فلج کننده نتوانند ادامه دهند.
دکتر قیامت در راستای سامان دادن به رابطه بیمه ها و بیمارستان های خصوصی، ایجاد یک بیمه واحد قوی و سالم را پیشنهاد داد و تأکید کرد: این تنها راه است و اگر تدبیری در این مورد اندیشیده نشود با عواقب جبران ناپذیری روبرو می شویم. چراکه بسیاری از بیمارستان های خصوصی در حال ورشکستگی هستند و تعدادی از آنها هم که از امکانات و جیب پرسنل و پزشکانشان خرج کرده اند در نهایت به این ورشکستگی خواهند رسید.
معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ، تصریح کرد: بیمه ها بنگاه های سرمایه داری هستند و در حقیقت با پول و از جیب پزشکان بقا پیدا می کنند و سرمایه شان را هر روز افزایش می دهند و هیچ بیمه ای نیست که به صورت راندوم در پرونده ها از ۱۰ الی ۴۰ درصد کسوارت ایجاد نکند.
وی در پایان گفت: پزشک یا باید هر روز به دنبال گرفتن دستمزدش باشد یا درمان انجام دهد و همه از این کار خسته شده اند بنابراین بهترین کار قطع رابطه با بیمه ها است.