کد خبر: ۱۶۸۰۳۴
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۰۴ مهر ۱۳۹۶ - 2017September 26
در تهیه غذاهای نذری باید به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمام موارد مصرفی از جمله رب، ادویه ها و حبوبات باید دارای پروانه بهداشتی ساخت ازسازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند
شفا آنلاین>تغذیه>رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت توجه به اصول بهداشتی و سلامتی مواد غذایی و آشامیدنی نذری در دهه اول محرم از مردم خواست تا غذا و نوشیدنی های داغ را در ظروف گیاهی و کاغذی، مصرف کنند.

به گزارش شفا آنلاین، نسترن محمدی افزود: در تهیه غذاهای نذری باید به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمام موارد مصرفی از جمله رب، ادویه ها و حبوبات باید دارای پروانه بهداشتی ساخت ازسازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.

وی ادامه داد:در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز توصیه می شود برای محصولات داغ از ظروف کاغذی استفاده شود بطورمثال بجای لیوان های پلاستیکی جهت صرف چای و شیر داغ از لیوان های کاغذی استفاده شود.

وی ادامه داد: همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذاهای چرب و داغ است بنابراین توصیه می شود در این موارد از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نشود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: