مصرف انواع غذاها بستگي به انواع آنها باعث ايجاد جرم و ته نشيني و گرفتگي در عروق و نسوج مي گردد و بعضي از غذاها داراي مواد زائد و اضافي بيشتر مي باشد
شفاآنلاین>سلامت> مصرف انواع غذاها بستگي به انواع آنها باعث ايجاد جرم و ته نشيني و گرفتگي در عروق و نسوج مي گردد و بعضي از غذاها داراي مواد زائد و اضافي بيشتر مي باشد و توليد پيري و خرابي در پوست ونسوج مي گردند و غذاها و محصولات ساده تر کمتر عوارض در بدن ايجاد مي نمايند به عنوان مثال مواد پروتئيني و ترکيبات نشاسته اي و سلولزي داراي عوارض و ته نشيني بيشتر و ترکيبات روغني سبک و گياهي داراي عوارض و ته نشيني هاي کمتر مي باشند ولي مصرف لستين و کلسترول موجود در زرده تخم مرغ و روغن هاي حيواني ممکن است تا حدودي توليد عوارض نمايند.به گزارش شفاآنلاین، مواد اضافي پروتئين ها را مي توان توسط روغن هاي سبک وگياهي در مدت مناسب از بدن(Body) خارج کرده و انواع روغن هاي گياهي با انواع غذاها مي توانند در سبک لينت ايجاد کرده و از يبوست جلوگيري و مواد اضافي و ترکيبات سلولزي و نسوج گياهي را از بدن خارج نمايد و آنهايي که کمتر از انواع روغن ها بهره مي گيرند و بيشتر از مواد پروتئيني استفاده مي نمايند داراي روده هاي سخت و کم حرکت مي باشند و کار شکم آنها ضعيف و اغلب توليد عوارض کرده سموم مدفوع و مواد زائد دفع شدني به داخل خون راه پيدا کرده ودر نقاط مختلف (Different)بدن عوارض ايجاد مي نمايند.