تهچین یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است. ته چین هویج اندکی با ته چین معمولی که همیشه با مرغ درست میکنیم متفاوت است.
شفا آنلاین:تهچین یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است. ته چین هویج اندکی با ته چین معمولی که همیشه با مرغ درست میکنیم متفاوت است.
ته چین هویج
مواد لازم برای ته چین هویج برای 5 نفر
برنج : 3 پیمانه
هویج : 500 گرم
فیله مرغ : 300 گرم
زعفران دمکرده : 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ: 3 عدد
ماست پرچرب : 4 قاشق سوپخوری
پیاز : یک عدد
کره : 50 گرم
دارچین : یک قاشق مرباخوری
زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن مایع : به میزان لازم
برنجتان را بشویید و با نمک دو ساعت خیس کنید
هویجها را پوست کنده و
خلالی خرد و در روغن سرخ کنید و فیلههای مرغ را به قطعات ریز برش بزنید،
به آن نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کرده و تفت دهید.
کمی زعفران دمکرده به تابه اضافه کرده و مرغ را همراه هویجها در تابه با یک لیوان آب بپزید.
برنجتان را آبکش کرده، زردههای تخم مرغ را با ماست و زعفران دم شده مخلوط کنید
مایه
تهچینتان آماده است. آن را با برنج مخلوط کنید. کف تابهتان را چرب کرده
نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید.
مرغ و هویج را روی برنج ریخته و روی همه سطح برنج پخش کنید.
کمی
دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. باقی برنج را روی مرغ و هویج ریخته و روی
سطح را یک دست کنید. کمی کره آب شده روی برنج بریزید و به مدت نیم ساعت دم
کنید. ته چین را با ماست و خیار و ترشی لیته سرو کنید.