محققان
سنگاپوری بین سالهای ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ وضعیت ۶۳,۲۵۷ فرد بزرگسال ۴۵ تا ۷۴
ساله را بررسی کردند و آنها را به طورمیانگین حدود ۱۱ سال تحت نظر داشتند.
آنها
دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف گوشت قرمز و مرغ در مقایسه با
گروه کمترین میزان مصرف این مواد خوراکی، به ترتیب ۲۳ درصد و ۱۵ درصد بیشتر
در معرض ریسک ابتلا به دیابت بودند. محققان در مورد ارتباط مصرف ماهی یا
صدف با ابتلا به دیابت به نتیجهای دست نیافتند.
محققان توصیه میکنند با جایگزین کردن ماهی و صدف به جای گوشت قرمز و مرغ میتوان این ریسک را کاهش داد.
به گفته آنان، قسمتهای از مرغ که دارای آهن هِم کمتری هستند، نظیر سینه مرغ، میتوانند سالمتر باشند.
MedicalXpress