اگه ذرت مکزیکی دوست دارید، پس از این سالاد هم خوشتون میاد. برای این سالاد ذرت رو کبابی می کنیم و از سس مایونز کمتری استفاده می کنیم.
شفا آنلاین: اگه ذرت مکزیکی دوست دارید، پس از این سالاد هم خوشتون میاد. برای این
سالاد ذرت رو کبابی می کنیم و از سس مایونز کمتری استفاده می کنیم. همچنین
برای مزهدار کردن سالاد به اون پیازچه، گشنیز و فلفل هالوپینو اضافه می
کنیم.
مواد لازم:
- بلال 4 عدد
- سس مایونز دو و نیم قاشق غذاخوری
- پنیر فتا ۶۰ گرم
- پیازچه ۱/۲ پیمانه
- گشنیز ۱/۲ پیمانه
- فلفل هالوپینو ۱ شیشه
- سیر ۲ حبه
- آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- پودر فلفل چیلی به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه سالاد ذرت مکزیکی کبابی:
1.
برگهای بلالها رو جدا کنید و بعد اونها رو برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
روی گاز بپزید. هر از گاهی اونها رو بچرخونید تا یکنواخت بپزن. وقتی
بلالها خنک شدند، ذرتها رو با چاقو از چوب بلال جدا کنید.
2. پنیر فتا، پیازچه و برگهای گشنیز رو خرد کنید.
3. فلفل هالوپینو رو برش بزنید، دانههای اون رو خارج کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید.
4. سیرها رو پوست گرفته و رنده کنید.
طرز تهیه:
1. ذرتها رو به همراه سس مایونز، پنیر فتا، پیازچه، گشنیز، فلفل
هالوپینو، سیر و آبلیمو در کاسه بزرگی بریزید و با هم ترکیب کنید.
2.به اونها قدری نمک و در صورت تمایل آبلیموی بیشتری اضافه کنید. برای
تزیین مقداری پودر فلفل چیلی و تعدادی برگ گشنیز روی سالاد بریزید و سرو
کنید.