بهروز جنت بیان کرد: خامه خوب و طبیعی را باید حتما در یخچال ، نگاهداشت و هنگامی که هوا کمی گرم می شود ، خامه شل شده و شکل کیک را برهم می زند.
شفاآنلاین>تغذیه>مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: بازرسان سازمان غذا و دارو امسال به سراغ شیرینی فروشی ها می روند تا خامه کیک و شیرینی آنها را از نظر استانداردهای بهداشت و سلامت، بازرسی کنند.
به گزارش
شفاآنلاین،بهروز جنت افزود: خامه قنادی
ها برای تهیه کیک، در صنعت تولید می شود و سازمان غذا و دارو چربی ترانس
این خامه ها را کاهش داده است اما متاسفانه متوجه شدیم هنگامی که شیرینی
فروشی ها ، کیک تهیه می کنند این کیک حتی در دمای 40 درجه نیز تکان نمی
خورد و آب نمی شود در صورتیکه خامه های استاندارد این قابلیت را ندارند .
وی ادامه داد: متوجه شدیم که خود شیرینی فروشی ها، خامه را فرموله و دستکاری می کنند تا در دمای بالاتر نیز دوام بیاورد.مدیر
کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو توضیح
داد: خامه خوب و طبیعی را باید حتما در یخچال ، نگاهداشت و هنگامی که هوا
کمی گرم می شود ، خامه شل شده و شکل کیک را برهم می زند.
جنت خاطرنشان
کرد: مردم عادت کرده اند که بطورمثال کیک خیلی سفت و محکم و سرحال باشد و
حتی هنگام جابجا کردن آن با ماشین در گرمای تابستان نیز تکان نخورد
درصورتیکه هیچ جای دنیا اینطوری نیست.
وی تاکید کرد: برای همین سراغ
شیرینی فروشی ها(
Bakery shops) آمدیم و کیک ها و شیرینی های آنها را کنترل می کنیم. از
کیک های موجود در ویترین شیرینی فروشی ها ، نمونه برداری می کنیم تا
استاندارد چربی آنها را کنترل کنیم.
جنت یادآور شد: این بازرسی ها به
گونه ای انجام می شود که سلامت مصرف کننده نهایی تهدید نشود و در عین حال
کسب و کار نیز در کشور آسیب نبیند.