کد خبر: ۱۶۰۳۵۰
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - 2017July 25
خامه استفاده شده در شیرینی‌های خامه‌ای از چربی بیش از حد و اشباع شده برخوردار است که همین مسئله باعث بروز مشکلات متعددی در افراد می‌شود و بیماری‌های غیرواگیر زیادی را به دنبال دارد.
شفا آنلاین>سلامت>رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مواد نگه‌دارنده موجود در خامه‌ شیرینی ها سبب بروز بیماری‌های متعددی همچون سرطان(Cancer) می شود.

به گزارش شفا آنلاین،محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران  اظهار کرد: خامه استفاده شده در شیرینی‌های خامه‌ای از چربی بیش از حد و اشباع شده برخوردار است که همین مسئله باعث بروز مشکلات متعددی در افراد می‌شود و بیماری‌های غیرواگیر زیادی را به دنبال دارد.

وی بیان کرد: اگر در خامه انواع شیرینی‌جات و به خصوص شیرینی خامه‌ای از مواد شیمیایی غیرمجاز استفاده شود باعث بروز بیماری‌های مختلف گوارشی و حتی سرطان در افراد می‌شود و اگر نظارت‌ها بر روی کارگاه‌های ساخت شیرینی به طور دقیقی انجام نشود شیوع بیماری‌های غیرواگیر در بین مردم کشورمان افزایش می‌یابد.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران عنوان کرد: شیرینی‌‌های خامه‌ای رنگی که به تازگی در برخی از قنادی‌ها به فروش می‌رسد اگر از مواد رنگی غیرمجاز یا جوهر لیمو در تهیه آن استفاده شود باعث بروز مشکلات گوارشی و انواع سرطان(Cancer) در افراد می‌شود.

 وی تأکید کرد: اگر روغن استفاده شده در شیرینی‌های خامه‌ای رنگی چندبار مصرف باشد، باعث بروز سرطان‌های مختلف در افراد می‌شود و بیماری‌های قلبی و دیابت در بین مردم شیوع پیدا می‌کند.

 عزیزی یادآور شد: افزودنی‌های رنگی غیرمجاز و حتی مواد نگه دارنده در صورت میزان بیش از حد آن می‌تواند باعث بروز مشکلات متعددی در بین افراد مصرف کننده شود و فعل و انفعالات بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
برچسب ها: شیرینی ، سرطان ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: