شفاآنلاین>سلامت>معاون درمان وزارت بهداشت ضمن اشاره به ساخت ۲۱ هزار تخت بیمارستانی در قالب طرح تحول نظام سلامت، از اجرای ۱۱۰۰ پروژه در بیمارستانهای کشور خبر داد.
به گزارش شفاآنلاین، دکتر محمد آقاجانی در حاشیه جشنواره عمران سلامت که صبح امروز با حضور مقامات کشوری و مسوولان وزارت بهداشت در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامههای طرح تحول نظام سلامت، ایجاد زیرساختهای لازم در زمینه فضاهای درمانی بود. به همین منظور در کنار ساخت ۲۱ هزار تخت بیمارستانی، شاهد بازسازی و نوسازی بیمارستانها نیز بودیم. همچنین ۱۱۰۰ پروژه در بیمارستانهای موجود شامل بخشهای مراقبت ویژه، تشخیص و غربالگری سرطان، کلینیکهای تخصصی، بلوکهای زایمان و ... در نقاط مختلف کشور و برای تکمیل خدمات بیمارستانی اجرا شد.
وی ادامه داد: طی چهار سال گذشته دو میلیون و ۵۰۰ هزار متر مربع از فضای بیمارستانهای فرسوده بازسازی و ۷۰ هزار قلم تجهیزات سرمایهای برای بیمارستانها در همه استانها فراهم شد، اما در راس آنها استان سیستان و بلوچستان بود که بیشترین بهره را از طرح تحول نظام سلامت برده است.
معاون درمان وزارت بهداشت(Deputy of the Ministry of Health treatment) در خصوص تعداد متخصصین و پراکندگی آنها بعد از طرح تحول نظام سلامت نیز توضیح داد و گفت: در این دوره ۶۰۰۰ متخصص و فوق تخصص به نقاط محروم اعزام شدند که این میزان سه برابر دورههای گذشته است. تمام این ۶۰۰۰ پزشک نیز تمام وقت در بخش دولتی، با تعرفه دولتی و همچنین با پوشش بیمهای خدمترسانی میکنند.
آقاجانی ضمن اشاره به راهاندازی ۲۴۰ پلیکلینیک تخصصی با اولویت مناطق محروم در طرح تحول نظام سلامت، افزود: این پلیکلینیک در کنار کلینیکها و پزشکان خدمترسانی میکنند. همچنین افزایش پوشش بیمهای، تهیه دارو و لوازم پزشکی و حضور نیروهای متخصص و فوق تخصص، عدالت در دسترسی به خدمات درمانی را افزایش داده است. این به معنی توقف طرح تحول نیست و همانطور که رییسجمهور گفت این طرح زنده است و در دولت دوازدهم با قوت ادامه پیدا میکند.
وی با بیان اینکه روند مهاجرتهای مقطعی برای دریافت خدمات درمانی از شهرهای حاشیهای به شهرهای بزرگ کاهش یافته است، افزود: در حال حاضر در نقاط محروم و مرزی بیشتر تخصصهای پزشکی همراه با تجهیزات وجود دارد، البته طبق قانون، نمیتوان بعضی از خدمات فوق تخصصی را در همه شهرها داشت. در دولت یازدهم دسترسی مردم در بیشتر نقاط کشور گسترش داشته است و به موازات آن نیز پرداختی از جیب مردم از ۵۵ درصد به ۴۰ درصد کاهش یافته و کیفیت خدمات نیز افزایش یافته است.