کد خبر: ۱۵۸۳۹۰
تاریخ انتشار: ۰۳:۳۱ - ۱۹ تير ۱۳۹۶ - 2017July 10
محققان همچنین دریافتند احتمال ابتلا به آسم در نوزادان مادرانی که در طول دوران بارداری روزانه بیش از پنج قاشق چایخوری شکر یا دو بطری نوشابه مصرف می‌کنند تا ۲۰ درصد به صورت قطعی افزایش می‌یابد.
شفا آنلاین:   محققان دانشگاه کوئین‌مری لندن دریافتند مصرف زیاد قند و شیرینی در دوران بارداری خطر ابتلای نوزاد به بیماری آسم<Asthma disease> را تا دو برابر افزایش می‌دهد. بررسی اطلاعات جمع‌آوری شده از ۹۰۰۰ مادر و کودک از سال ۱۹۹۰ میلادی نشان می‌دهد که زیاده‌روی مادران باردار در مصرف قند و شکر، احتمال ابتلا به بیماری‌هایی از قبل آسم و سایر بیماری‌های التهابی را تشدید می‌کند.     


به گزارش شفا آنلاین:محققان همچنین دریافتند احتمال ابتلا به آسم در نوزادان مادرانی که در طول دوران بارداری روزانه بیش از پنج قاشق چایخوری شکر یا دو بطری نوشابه مصرف می‌کنند تا ۲۰ درصد به صورت قطعی افزایش می‌یابد.


در طول نیم قرن گذشته همواره دانشمندان به دنبال کشف عامل اصلی بروز بیماری التهاب ریه یا آسم بودند که خوشبختانه در این مطالعه مشخص شد که مصرف بیش از حد قند حتی سلامت جنین را در دوران بارداری تهدید می‌کند. پروفسور صیف شاهین - مسئول مطالعات پیرامون تاثیر قند در سلامت مادر و نوزاد از دانشگاه کوئین‌مری- اظهارکرد: نتایج مطالعه اخیر در مورد تاثیر قند در بروز بیماری‌های التهاب ریه و آسم به نوعی بیانگر خطرات پیروی از رژیم غذایی با قند مازاد در کشورهای غربی است. خوشبختانه با تمهیدات لازم و آموزش‌های ضروری به مادران باردار می‌توان عوارض ناخواسته مصرف بیش از حد قند و شکر را کنترل کرد.سپید
HealthDay

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: