خوردن نشاسته و اسیدچرب مونواشباع نشده اولئات منجر به بیماری کبدچرب که از تاثیرات رژیم غذایی پرچرب غرب است میشود.
شفا آنلاین:محققان عنوان میکنند مصرف چربیهای اشباع
نشده <Consumption of unsaturated fats>نیز خطر ابتلا به بیماری کبدچرب را به همراه دارند. محققان دانشگاه
کالیفرنیا دو گروه از موشهای تغذیه شده با رژیم غذایی حاوی چربی اشباع شده
یا چربی اشباع نشده تغذیه کردند.
به گزارش
شفا آنلاین:در
کمال تعجب آنها دریافتند خوردن نشاسته و اسیدچرب مونواشباع نشده اولئات
منجر به بیماری کبدچرب که از تاثیرات رژیم غذایی پرچرب غرب است میشود.
کارولین
دوآرتز، سرپرست گروه تحقیق، در این باره میگوید: «اگرچه چربی غیراشباع
دارای فواید متعدد سلامت از جمله چربی مطلوب است، اما مصرف بیش از اندازه
چربی غیراشباع نیز میتواند تاثیرات مضر قابل توجهی بر متابولیسم داشته
باشد. باید در مطالعات بعدی به بررسی چربیهای اشباع شده در مقابل چربیهای
غیراشباع و درشت مغذیها بپردازیم.» به گفته سایر محققان، این مطالعه به
خوبی اثبات میکند که ترکیب مواد مغذی (و نه تنها کل کالری مصرفی) در بروز
مشکل بیماری کبدچرب موثر است و از یافتههای سایر گروهها که چنین رابطهای
را در مورد ترکیب مضر رژیم غذایی پرچرب/پرکربوهیدرات برای کبد به اثبات
رسانده بودند، حمایت میکند. چربیهای مونواشباع نشده شامل روغنهای نظیر
روغن زیتون، بادام زمینی و کانولا است و در آووکادو و برخی مغزهای آجیل و
دانهها نیز یافت میشود.سپید
Healthday