به گزارش شفا آنلاین،سید جواد علوی درباره حفظ سلامت کبد و معده از دیدگاه طب سنتی(Traditional medicine) اظهار کرد: سلامت کبد و معده از دیدگاه طب سنتی در پیشگیری از بیماریها بسیار مهم است.
حفظ سلامت کبد از دیدگاه طب سنتی
وی افزود: نانی که خمیرش خوب رسیده و نمکش معتدل باشد برای کبد مفید است؛ مویز، انجیر و فندق برای کبد مفید هستند, پیاپی خوردن غذاهای گوناگون بهروی هم و عدم رعایت ترتیب غذا به کبد آسیب میزند.
این کارشناس طب سنتی(Traditional medicine) متذکر شد: نوشیدن آب سرد هنگام ناشتا، پس از حمام گرم، جماع و ورزش برای کبد مضر است, مداومت بر غذاهای غلیظ مانند گوشت گاو، نان روغنی، نان فطیر و غذاهای لزج مثل پاچه برای کبد مضر است.
حفظ سلامت معده از دیدگاه طب سنتی
علوی تصریح کرد: رویهمخوری غذاهای مختلف، پرخوری، خوردن غذاهای چرب و لزج، قی کردن متواتر، گرسنگی مفرط و خوردن آب میان غذا به معده آسیب میرساند.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از ادویه گرم (متناسب با مزاج) مانند زیره، دارچین و هل باعث تقویت معده میشود, از شربتهای مقوی معده میتوان به سکنجبین، شربت لیمو، ترنج، غوره، انار و زرشک اشاره کرد، همچنین زنجبیل پرورده، معجون مقوی معده است.