کد خبر: ۱۵۴۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - 2017May 31
استفاده از چای در وعده های افطار و سحر میان ایرانیان مرسوم است در حالی که باید کاهش مصرف آن را مد نظر قرار داد

شفا آنلاین>تغذیه>متخصص تغذیه گفت: چای خاصیت ادرار آوری دارد و به همین دلیل با مصرف آن بسیاری از املاح و مایعات طی ساعات روز دفع می‌شود بنابراین به روزه‌داران توصیه می‌شود در وعده سحر کمتر چای بنوشند.

به گزارش شفا آنلاین، منصور رضایی با بیان اینکه بهتر است روزه داران، مصرف چای در وعده سحر را کاهش دهند، افزود: استفاده از چای در وعده های افطار و سحر میان ایرانیان مرسوم است در حالی که باید کاهش مصرف آن را مد نظر قرار داد.

این متخصص تغذیه با اشاره به این که چای ماده مناسبی برای فعالیت های ذهنی به شمار می آید، ادامه داد: توجه داشته باشیم که چای(Tea) خاصیت ادرار آوری دارد و به همین دلیل بسیاری از املاح و مایعات طی ساعات روز دفع می شوند؛ بنابراین به روزه داران توصیه می شود حتی المقدور در وعده سحر کمتر چای بنوشند و ترجیحا کمرنگ باشد.

وی در ادامه بیان کرد: بهتر است افراد روزه دار یک هفته پیش از شروع ماه رمضان برای کاهش مقدار چای مصرفی اقدام کنند.

رضایی اظهارداشت: خاصیت ادرارآوری چای، دلیل عادت بسیاری از افراد به نوشیدن آن است و نبود آن موجب احساس تشنگی(Thirst) در فرد می شود و همین امر موجب تشدید سردرد در فاصله بین سحر تا افطار است.

برچسب ها: چای ، سحر ، تغذیه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: