اگر هم بستنی دوست دارید و هم عاشق چیز کیک هستید، این بستنی خوشمزه را تهیه کرده و امتحان کنید. پشیمان نمی شوید.
- شکر ۲۰۰ گرم
- پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
- شیر پرچرب ۱۷۵ میلی لیتر
- لیمو ۱/۲ عدد
- خامه ۳۵۰ میلی لیتر
- بیسکوئیت ۵۰ گرم
طرز تهیه
1. شکر را با پنیر خامه ای، وانیل و تخم مرغ ترکیب کنید.
2.
همانطور که مواد را هم می زنید، شیر گرم شده را به آن ها اضافه کنید.
ترکیب را در قابلمه بریزید روی حرارت متوسط بگذارید و تا مانند کاستارد
غلیظ شود، برای حدود ۱۰ دقیقه هم زده و بپزید.
3. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آبلیمو و خامه (زده شده) را اضافه کنید.
4. مواد را در ظرف مناسبی ریخته و در فریزر بگذارید. آن را ۳ بار و به فاصله ی ۱ ساعت، خارج کرده و خوب بزنید.
5. می توانید مقداری بیسکویت دایجستیو خرد شده هم به بستنی اضافه کنید، یا آن را بین ۲ عدد بیسکویت گذاشته و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی بستنی چیز کیک:
1. شیر را گرم کنید.
2. در صورت تمایل می توانید از نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
3. لیمو را آب بگیرید.
4. خامه را کمی بزنید.
5. بستنی باید جمعا به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار بگیرد.