کد خبر: ۱۴۹۷۴۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017April 24
دکتر بهروز جنت اظهارداشت: طبیعی است که با رشد جمعیت شهرنشین و البته ضرورت رعایت سلامت فرآورده ها، تهیه بسیاری از فرآورده های خانگی من جمله انواع مربا با روش های صنعتی روز به روز پیشرفت کرد تا آنجا که این صنعت مضاف بر برآورده کردن نیاز داخلی، صادرات این قبیل محصولات را در دستور کار خود قرار داد و البته که موفق هم شد.
شفاآنلاین>تغذیه>مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو، گفت: صنعت غذایی ما مربا هم صادر می کند و واردات کمتر از یک درصدی مربا نسبت به کل واردات، آنقدر ناچیز هست که اصلا به چشم نیاید.

به گزارش  شفاآنلاین، دکتر بهروز جنت با بیان اینکه مردم ما از قدیم در تهیه انواع مرباهای خانگی چیره دست بوده و براساس گیاهان مناطق خود اقدام به تهیه این فرآورده می کردند، اظهارداشت: طبیعی است که با رشد جمعیت شهرنشین و البته ضرورت رعایت سلامت فرآورده ها، تهیه بسیاری از فرآورده های خانگی من جمله انواع مربا با روش های صنعتی روز به روز پیشرفت کرد تا آنجا که این صنعت مضاف بر برآورده کردن نیاز داخلی، صادرات(Export) این قبیل محصولات را در دستور کار خود قرار داد و البته که موفق هم شد.

وی با اشاره به آمار مستند قابل ارائه در خصوص برخی اطلاعات نادرست منتشر شده درباره واردات مربا(jam)، تصریح کرد: سهم وزن و ارزش مربا، مارمالاد، پوره و خمیر میوه که با پختن یا اضافه کردن قند و یا شیرین کننده های دیگر حاصل می گردد به کل واردات انجام شده کمتر از یک درهم درصد است و این میزان آنقدر ناچیز هست که اصلا به چشم نیاید و ضرورت بیان نداشته باشد.

جنت همچنین اضافه کرد: اینکه در سالی که برای سومین بار پیاپی و بنا به ضرورت کشور از سوی مقام معظم رهبری به نام «اقتصاد مقاومتی» مزین شده است کسی یا کسانی با کلماتی سخیف،  واردات مربا را دست آویز مهمل گویی و نقدهای تخریبی قرار دهند جای بسی تاسف دارد.

وی خاطر نشان نمود: خادمان ملت در تمام ادارات و ارگان ها ی خصوصی و دولتی مشغول خدمت و نیل اقتصاد کشور به قله های تعالی هستند و این موضوع بر اهل منطق و عدد و آمار مستند پوشیده نیست.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: