کد خبر: ۱۴۷۹۲۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 08
برخی محصولات آرایشی، بهداشتی و ... موفق به اخذ مجوز سازمان غذا و دارو شده‌اند، اما تولیدکنندگان آنها باید توجه داشته باشند که نباید در تبلیغ این کالاها ادعای کذبی را مطرح کنند؛ چرا که چنین کاری از نظر ما نوعی تخلف محسوب شده و حتما با آن برخورد می‌شود
شفا آنلاین>سلامت>رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تبلیغات غیرواقعی محصولات آرایشی و بهداشتی، چاقی، لاغری و ... حتی اگر مجوز سازمان غذا و دارو را داشته باشند، تخلف است، با تولیدکنندگان متخلف اتمام حجت کرد.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر رسول دیناروند درباره تبلیغاتی که از سوی برخی‌ها برندها و شرکت‌های تبلیغاتی محصولات بهداشتی، آرایشی، چاقی، لاغری(Impotence) و ... و بعضا هم با استفاده از چهره‌های شناخته‌شده و هنرمندان انجام می‌شود، گفت: اولا باید توجه کرد محصولاتی که بدون مجوز سازمان غذا و دارو وارد بازار می‌شوند، فاقد اصالت بوده و اگر در جایی از سوی بازرسان سازمان غذا و دارو شناسایی شوند، مورد پیگیری قرار گرفته، آنها را از بازار جمع‌آوری می‌کنیم و با تولیدکنندگان آنها برخورد کرده و به دادگاه معرفی می‌شوند.

تبلیغ دروغ، تخلف است

وی افزود: البته برخی محصولات آرایشی، بهداشتی و ... موفق به اخذ مجوز سازمان غذا و دارو شده‌اند، اما تولیدکنندگان آنها باید توجه داشته باشند که نباید در تبلیغ این کالاها ادعای کذبی را مطرح کنند؛ چرا که چنین کاری از نظر ما نوعی تخلف محسوب شده و حتما با آن برخورد می‌شود.

دیناروند در همین راستا ادامه داد: به عنوان مثال فرض کنید تولیدکنندگان شامپویی که از سازمان غذا و دارو مجوز دریافت کرده است، تبلیغاتی را انجام می‌دهند مبنی بر اینکه این شامپو درمان قطعی ریزش مو(hair loss) است؛ درحالیکه است که مشخص است این تبلیغ دروغ است.

رییس سازمان غذا و دارو با تاکید بر تخلف بودن ادعای کذب در تبلیغ برخی محصولات آرایشی و بهداشتی، اظهار کرد: بنابراین اگر فرآورده‌ای مجوز ورود به بازار را از سازمان غذا و دارو دریافت کند، نمی‌تواند ادعای کذبی را درباره آن محصول و فرآورده مطرح کند و این ادعای کذبش فاقد مجوز بوده و تخلف است.

دیناروند با بیان اینکه متاسفانه اخیرا در برخی تبلیغات چنین ادعاهایی را درباره محصولات مختلف بویژه محصولات آرایشی و بهداشتی، چاقی(Overweight) و لاغری شاهدیم، گفت: بنابراین تاکید می‌کنم که هم ورود محصولات فاقد مجوز سازمان غذا و دارو به بازار و هم تبلیغ کذب برای محصولات دارای مجوز سازمان، از نظر ما تخلف محسوب می‌شوند. همچنین برخی از این محصولاتی که تبلیغ می‌شوند، اصلا مجوز تولید ندارند و برخی از آنها هم ادعایشان مورد تایید نیست و کذب و تخلف است.

وی درباره محصولات آرایشی، بهداشتی و چاقی و لاغری و ... که با عنوان "5040" اخیرا به صورت تقریبا گسترده از طریق بیلبوردها در سطح شهر و همچنین رسانه‌ها با استفاده از هنرمندان مطرح سینما، فوتبالیست‌ها و ... تبلیغ می‌شوند،‌ تصریح کرد: ما اعلام کردیم که تبلیغ این محصول هم تخلف است و اطلاع‌رسانی‌های لازم را نیز برای آن انجام داده‌ایم.

برچسب ها: لاغری ، چاقی ، ریزش مو
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: