فلفل تند
به گزارش شفا آنلاین:فلفل
تند دارای ترکیبی به نام کاپسایسین است که باعث تندی آن می شود ، این
ترکیب بدن را گرم می کند ، متابولیسم را راه می اندازد و به شما کمک می کند
کالری اضافی <Extra calories>را بسوزانید .کاپسایسین در فلفل تازه ، ترشی و فلفل خشک و
همچنین در ادویه های آن مانند پودر فلفل قرمز ، وجود دارد . متخصصان کاهش
وزن توصیه می کنند که آن را به سوپ ، سس و برنج اضافه کنید تا قابلیت چربی
سوزی رژیم غذایی تان را افزایش دهید .
اگر غذاهای تند دوست ندارید ، باز هم می توانید از خواص فلفل تند بهره مند شوید . در بررسی جدیدی در دانشگاه کالیفرنیا ، پژوهشگران پی بردند ، فلفل هایی که داری ترکیبی به نام دی هیدروکپسیت (Dihydrocapsiate) هستند نیز می توانند موجب چربی سوزی شوند . این ترکیب فرم غیر تند کاپسایسین است و توانایی بدن را در اکسیده کردن چربی افزایش می دهد . محققان توصیه می کنند ، این ترکیب را بخشی از رژیم غذایی کم کالری خود کنید . این ترکیب به شما کمک می کند بدون اینکه دهانتان آتش بگیرد ، از ویژگی های چربی سوزی فلفل تند بهره مند شوید .
چای سبز
چای
سبز حاوی ترکیبی موسوم به اپیگالوکتشین گالات (EGCG) است و از نظر علمی
ثابت شده است که متابولیسم را به طور موقت افزایش می دهد . EGCG آنتی
اکسیدانی است که باعث می شود بدنتان بهتر از هورمون طبیعی و نوروترانسمیتر
نوراپی نفرین استفاده کند . اثر اصلی نوراپی نفرین در متابولیسم ، دادن
پیغام جهت سوزاندن سلول های چربی و انرژی ذخیره شده است . چای سبز کافئین
زیادی ندارد ، ولی هر فنجان آن به طور متوسط حاوی 25 50 میلی گرم کافئین
است . کافئین هم راستای نوراپی نفرین عمل می کند و خاصیت چربی سوزنی آن را
افزایش می دهد . بررسی جدیدی نشان می دهد ، مردانی که مکمل رژیمی حاوی EGCG
دریافت کردند و ورزش هم می کردند ، 17% بیشتر از افرادی که این مکمل را
دریافت نکرده اند ، چربی سوزاندند . اگر به طور مرتب ورزش می کنید و رژیم
غذایی کم کالری دارید ، چای سبز گرم یا سرد را به رژیم غذایی خود اضافه
کنید تا رژیم چربی سوزی خود را کامل کنید .
جودوسر
جو
سرشار از فیبر است و وقتی بدن می خواهد غلات غنی از فیبر را تجربه کند ،در
طی مراحل هضم آن دوبرابر انرژی مصرف می کند و کالری می سوزاند .همچنین
فیبرهای رژیمی ، اشتهای شما را تنظیم می کند و به شما حس سیری طولانی مدت
می دهند و کمک می کنند ، در طول روز گرسنه نشوید . این باعث می شود تنقلات
شیرین و چرب کمتری را بخصوص بین صبحانه و نهار مصرف کنید . متخصصان ، خوردن
حریره جو را برای صبحانه توصیه می کنند . اما اگر آن را به صورت آماده می
خرید باید حواستان باشد . بسیاری از این محصولات دارای قند افزودنی هستند
که باعث خنثی شدن اثرات سلامت آن می شود . به جای آنها می توانید در کنار
جو سبوس دار از عسل یا میوه های تازه استفاده کنید تا مزه خوبی به آن بدهد .
آن را همراه با مغزهای سرشار از پروتئین بخورید و به این ترتیب یک صبحانه
کامل خواهید داشت . همچنین می توانید سبوس جو را در سوپ ، سالاد یا سرخ
کردنی ها بریزید .
گریپ فروت
یکی از بهترین
صبحانه های چربی سوز که می توانید بخورید ، نصف گریپ فروت و یک فنجان قهوه
است . این شروع عالی برای روزتان است ، بخصوص اگر دو ساعت بعد از آن دومین
صبحانه خود را که غذایی سرشار از فیبر و پروتئین است ، بخورید . گریپ فروت
به بدن کمک می کند چربی و کلسترول را حل کند و مانع از سخت شدن رگ های قلب
(آرترواسکلروزیس) می شود . یک گریپ فروت سایز متوسط ، تنها 74 کالری دارد ،
ولی دارای مقدار زیادی فیبر پکتین شکم پرکن است . این فیبر به شما کمک می
کند مدت زمان بیشتری احساس سیری کنید و بین وعده های غذایی خود ، تنقلات
نخورید . همچنین ، گریپ فروت غنی از ویتامین C و پتاسیم است و هیچ چربی و
سدیمی ندارد . آن را به رژیم خود اضافه کنید ، خواهید دید کمرتان چگونه
کوچک خواهد شد .
بوقلمون و مرغ
بو قلمون و مرغ
منبع اندکی از پروتئین هستند و در چرخه رژیمی به عنوان رژیم دارای اثر
بالای ترموژنیک شناخته می شوند . در واقع این اثر به این معنی است که کوره
درونی بدن شما را در طول فرایند هضم روشن و متابولیسم شما را افزایش می دهد
. از آنجایی که بوقلمون و مرغ چربی کمی دارند ، هر دو کالری کمتری از گوشت
گاو دارند . این یک شرط برد برد برای بدن است و تمام مواد غذایی و فواید
گوشت را با کالری خیلی کمتری دریافت می کند که هضم آنها به سوزاندن انرژی
بیشتری نیاز دارد . اما در مورد بوقلمون و مرغ یک هشدار مهم هم وجود دارد ،
اگر می خواهید قابلیت چربی سوزی این گوشت ها را افزایش دهید ، باید پوست
آنها را جدا کنید . چربی پوست طیور بسیار بالا است و می تواند ارزش تغذیه
ای این گوشت ها را به شدت تغییر دهد . آنها را جدا کنید و برای طعم دار
کردن آنها از ادویه ها یا سس های کم کالری و قند کم استفاده کنید .
عدس
احتمالا
تا الان ، با خواندن مطالب بالا متوجه یک روند خاص شده اید . هر چه
محتویات پروتئینی غذایی بیشتر باشد ، برای کاهش وزن بهتر است . بدن شما
برای سوزاندن پروتئین انرژی بیشتری مصرف می کند و به همین خاطر چربی سوزی
بدن بهتر می شود و همچنین زمان بیشتری برای هضم پروتئین نیاز است . این
باعث می شود مدت طولانی تری احساس سیری کنید . بررسی ها نشان می دهند ،
افرادی که رژیم غذایی غنی از پروتئین دارند ، نسبت به افراد دارای رژیم
غذایی کم پروتئین ، نیاز به کالری کمتری در طول روز دارند . عدس انتخاب فوق
العاده ای است ، چون سرشار از پروتئین است و کمترین چربی را درمیان غذاهای
سرشار از پروتئین دارد . همچنین مصرف یک وعده آن ، 35% نیاز روزانه آهن را
تامین می کند . کمتر غذایی دارای ارزش های غذایی این عدس کم کالری است .
آن را در دستور پخت سوپ خود وارد کنید ، یا به عنوان یک غذای جانبی مصرف
کنید .
ماهی
برخی ماهی های خاص سرشار از اسید
چرب امگا 3 هستند که با افزایش متابولیسم موجب ازبین رفتن چربی ها می شود .
عملکرد رژیمی اسید چرب امگا 3 مانند پروتئین است . امگا 3 بدن را مجبور به
چربی سوزی بیشتر می کند و اشتها را در طول روز کنترل می کند . ماهی انتخاب
خیلی مناسبی برای نهار است . هرچه آن را در اوایل روز بخورید ، مدت زمان
بیشتری می توانید از ویژگی های تنظیم اشتهای آن بهره مند شوید . همچنین
ماهی خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد . کلسترول را کاهش می دهد و موجب
بهبود علائم آرتروز و تورم مفاصل می شود . یک عدد کنسرو ماهی تن ، 90 تا
120 کالری انرژی دارد و خیلی هم مزایای تغذیه ای ندارد سالمون و ماهی تن
آلباکور ، همگی سرشار از اسید چرب امگا3 هستند که از مغز محافظت می کند و
توانایی های شاخص شما را افزایش می دهد . فقط حواستان به وجود جیوه باشد .
ماهی های ارگانیک مصرف کنید نه آنهایی که در مقیاس بالا تولید می شوند .
توت ها
توت
ها غنی از آنتی اکسیدان هستند و دریافت آنتی اکسیدان از منابع طبیعی راه
خیلی خوبی برای تقویت متابولیسم است . آنتی اکسیدان های موجود در توت ،
موجب تقویت جریان خون و در نتیجه ساخت ماهیچه های قوی تر می شود . هر چه
ماهیچه های بدن بیشتر باشد ، کالری بیشتری را می سوزاند ، حتی وقتی در حال
استراحت باشد . کمی زمان برای تبدیل چربی های بدن به ماهیچه بگذارید و به
این ترتیب از مزایای کالری سوزی و کاهش وزن حاصل از آن بهره مند خواهید شد .
یکی دیگر از مزایای توت ها ، کالری بسیار کم آنها است . توت فرنگی بسیار کم کالری است و هر فنجان آن تنها 45 کالری دارد . میزان کالری تمشک ، شاه توت و بلوبری 60تا 80 کالری در هر فنجان آن است و همه انواع توت ها فشار خون را کاهش می دهند . این امر باعث کم شدن خطر ابتلا به بیماری های قلبی و حمله های قلبی می شود . می توانید آنها را به حریره جو و صبحانه خود نیز اضافه کنید ، همچنین توت ها بهترین تنقلاتی هستند که می توانید بخورید .
سیب
حتما
می دانید خوردن یک سیب در روز شما را از رفتن نزد دکتر بی نیاز می کند .
علاوه بر این ، سیب به کم کردن کالری کمک می کند . یک گاز از آن ، راه
ایمنی برای افزایش سطح گلوکز خون است و منبع کم کالری و مغذی از انرژی است
یک سیب اندازه متوسط ، تنها 80 کالری دارد و داری همه انواع آنتی اکسیدان
ها است و هیچ سدیم ، چربی اشباع و کلسترولی ندارد . مانند توت ، سیب هم یک
میان وعده عالی است . از آنجایی که سیب سرشار از آنتی اکسیدان است ، موجب
بهتر شدن جریان خون و ساختن ماهیچه های قوی تر و سالم تر می شود . به عنوان
یک قانون کلی ، معمولا سیب های دارای پوست تیره تر را انتخاب کنید . هرچه
پوست سیب تیره تر باشد ، آنتی اکسیدان و اثرات چربی سوزی آن بیشتر است .
قهوه
مطمئنا
کافئین معایب خاص خود را دارد و مصرف بیش از حد آن موجب افزایش ضربان قلب و
در نتیجه پریشانی و بی خوابی می شود ، اما افرادی که میزان مناسبی قهوه می
خورند ، احساس افزایش متابولیسم را بعد از خوردن قهوه صبحانه تجربه می
کنند . کافئین موجود در قهوه افزایش متابولیسم و کمک به سوزاندن کالری
بیشتری را سبب می شود . علاوه بر این ، موجب افزایش انرژی در طول روز می
شود . علاوه بر میزان مصرف ، باید حواستان به چیزهایی که به قهوه اضافه می
کنید هم باشد . اضافه کردن قند و خامه به قهوه ، این نوشیدنی تقویت کننده
متابولیسم را به یک تله چربی تبدیل می کند . می توانید به جای شکر ، از
شیرین کننده ها و شیر کم چرب استفاده کنید . سالم ترین حالت قهوه وقتی است
که آن را خالص مصرف نمایید . بنابراین اگر نحوه مصرف خود را تغییر دهید ،
بدن از مزایای آن بهره مند خواهد شد .
پزشک آنلاین