کد خبر: ۱۴۷۱۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۶ - 2017March 31
بهتر است افراد از ترکیب آلبالو, گیلاس, برگه زردآلو, میوه‌های خشک ترش‌مزه به‌جای آجیل استفاده کنند

شفا آنلاین>تغذیه>دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی(Traditional medicine) با بسیان اینکه آجیل مرسوم امروزی ترکیبی از مغزهای با طبع گرم هستند که با افزودن نمک گرمی آنها افزایش می یابد و مصرف آنها در فصل بهار توصیه نمی‌‌شود، گفت: مصرف لواشکهای بهداشتی و خانگی بسیار مناسب فصل بهار است.

به گزارش شفا آنلاین،محبوبه ابریشم‌کار درباره مصرف آجیل در فصل بهار اظهار کرد: افراد در فصل  بهار در مصرف آجیل زیاده‌روی نکنند.

افزودن نمک به مغزهای گیاهی موجب افزایش طبع گرم آنها می‌‌شود

به گفته وی، آجیل(Nuts) مرسوم امروزی ترکیبی از مغزهای با طبع گرم هستند که با افزودن نمک گرمی آنها افزایش می یابد و مصرف آنها در فصل بهار توصیه نمی‌‌شود.

این دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی تصریح کرد: بهتر است افراد از ترکیب آلبالو, گیلاس, برگه زردآلو, میوه‌های خشک ترش‌مزه به‌جای آجیل استفاده کنند.

مصرف لواشک‌های بهداشتی و خانگی بسیار مناسب فصل بهار است

ابریشم‌کار یادآور شد: مصرف لواشکهای بهداشتی و خانگی بسیار مناسب فصل بهار است و برای پذیرایی توصیه می‌‌شود؛ بهتر است که به تناسب سلیقه به‌جای شیرینی و آجیل از کاهو و سکنجبین, شربت‌های آلبالو، لیمو، خیار، گلاب، عرق کاسنی, سکنجبین و تخم خرفه برای پذیرایی استفاده شود و باید دانست که مصرف اینگونه تنقلات ترش‌مزه در فصل بهار، احساس سبکی و آرامش خوبی به افراد می‌دهد.

وی گفت: همچنین صرف ماش در فصل بهار و تابستان، در سرزمین‌های گرم و در افراد گرم‌مزاج یا در تب‌های گرم، مفید است و باعث تسکین حرارت می‌شود.

برچسب ها: طب سنتی ، لواشک ، آجیل
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: