به گزارش شفاآنلاین،درادامه چند توصیه مهم پژوهشگران استرالیایی ارایه می شود که بسیارمفید است.
این نوع چربیها نه تنها خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهند بلکه مشکلات مربوط به پروستات را نیز توسعه میدهند. مطالعات نشان میدهد مردانی که این نوع چربیها را به وفور مصرف میکنند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات تهاجمی قرار دارند. در عوض مردانی که از چربیهایی مانند آووکادو، آجیل، روغن زیتون و دانه استفاده میکنند، شانس ابتلا به سرطان پروستات تهاجمی را از خود دور خواهند کرد.
مصرف زیاد این نوشیدنیها، مثل خوردن هر نوع نوشیدنی الکلی است. این مایعات باعث کم آبی بدن میشود و کم آبی باعث رسوب زیاد مواد سمی در مثانه میشود. آب زیاد بنوشید و مصرف نوشیدنیهای تجاری را کم کنید تا مواد سمی را بهتر و بیشتر دفع کنید.
مصرف بیش از حد این محصولات خطر مرگ و میر بر اثر سرطان پروستات را افزایش میدهد. در عوض مردانی که محصولات لبنی کم چرب مصرف میکنند، خود را در مقابل ابتلا به این سرطان ایمن کردهاند.
آنچه شما در رستورانها و یا به عنوان غذای گوشتی نیمه آماده از سوپرمارکتها میخرید با انواع چاشنیها و طعم دهندهها آمیخته است تا شما لذت بیشتری از خوردن غذا ببرید. در بیشتر موارد آنچه شما به عنوان فرآوردههای گوشتی مصرف میکنید مملو از چربی و امحا و احشا حیوان است و درصد گوش قرمز آن بسیار ناچیز است. مصرف این نوع مواد خوراکی به سلامت پروستات آسیب می زند.