کد خبر: ۱۴۱۲۸۷
تاریخ انتشار: ۰۲:۱۵ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 08
پیتزای گوشت قلقلی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این پیتزاهای تک نفره بسیار خوشمزه و ترد هستند.
به گزارش شفا آنلاین: پیتزای گوشت قلقلی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این پیتزاهای تک نفره بسیار خوشمزه و ترد هستند.
 
مواد لازم:

  •     نان پیتا  ۲ عدد
  •     پنیر موتزارلا ۱ پیمانه
  •     پیاز  ۱/۴ پیمانه
  •     گوجه فرنگی ۶ برش
  •    کوفته قلقلی ۸ عدد
 

 
 
طرز تهیه:

1- از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2-نان پیتا (یا خمیر پیتزا) را در سینی فر قرار دهید. بر روی هر یک مقدار مساوی از پنیر، پیاز و گوجه فرنگی پخش کنید. بر روی هر یک ۴ عدد کوفته قلقلی کوچک بگذارید و آن ها را کمی به سطح پیتزا فشار دهید.

3- آن ها را برای حدود ۲۰ دقیقه تا زمانی که گوشت ها مغز پخت، پنیر آب و نان ها ترد شوند، در فر بپزید و فورا میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی پیتزای گوشت قلقلی:

1- از نان های پیتا با قطر تقریبا ۱۵ سانتی متر استفاده کنید. می توانید از خمیر پیتزا هم استفاده کنید.

2- پنیر را رنده کنید.

3-از پیازهای خلالی شده استفاده کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: