پیتزای گوشت قلقلی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این پیتزاهای تک نفره بسیار خوشمزه و ترد هستند.
به گزارش
شفا آنلاین: پیتزای گوشت قلقلی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که ما طرز
تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این پیتزاهای تک نفره بسیار خوشمزه و
ترد هستند.
مواد لازم:
- نان پیتا ۲ عدد
- پنیر موتزارلا ۱ پیمانه
- پیاز ۱/۴ پیمانه
- گوجه فرنگی ۶ برش
- کوفته قلقلی ۸ عدد
طرز تهیه:
1- از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2-نان
پیتا (یا خمیر پیتزا) را در سینی فر قرار دهید. بر روی هر یک مقدار مساوی
از پنیر، پیاز و گوجه فرنگی پخش کنید. بر روی هر یک ۴ عدد کوفته قلقلی کوچک
بگذارید و آن ها را کمی به سطح پیتزا فشار دهید.
3- آن ها را برای حدود ۲۰ دقیقه تا زمانی که گوشت ها مغز پخت، پنیر آب و نان ها ترد شوند، در فر بپزید و فورا میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی پیتزای گوشت قلقلی:
1- از نان های پیتا با قطر تقریبا ۱۵ سانتی متر استفاده کنید. می توانید از خمیر پیتزا هم استفاده کنید.
2- پنیر را رنده کنید.
3-از پیازهای خلالی شده استفاده کنید.