شفا آنلاین:کبد چرب که بیماری اختلال در کارکرد کبد است را می توان به روش های سنتی کنترل و درمان کرد.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر
حسینی متخصص طب سنتی در خصوص کبد چرب گفت: کبد چرب به دلیل کاهش تحرک و
تغذیه نادرست ایجاد می شود، در واقع به اختلال مزمن و بدون علت در کبد گفته
می شود که به دلیل تجمع چربی و التهاب در کبد است .شایع
ترین دلیل ایجاد کبد چرب آب خوردن بین غذا، داشتن استرس ، مصرف الکل، مصرف
دارو بیش از حد معمول و مصرف غذاهای فست فودی مثل سوسیس و کالباس و پنیر
پیتزا است.
کبد بطور طبیعی مزاج گرم و
تر دارد، بنابراین سرد شدن آن بر اثر عوامل مختلف می تواند توانایی کبد را
برای تحلیل و متابولیزه کردن چربی ها کم کند و موجب انباشته شدن چربی در
بافت کبد و ایجاد کبد چرب شود. بنابراین مصرف ترشی ها به ویژه سرکه و
آبغوره ، خوراکی های سرد مثل ماست، دوغ ترش، خیار و کدو هم باعث سرد شدن
کبد می َشود که باید محدود گردند. همچنین کاهش وزن ناگهانی،
تغذیه نادرست و مصرف بیش از حد چربی و کربوهیدرات به همراه گرسنگی طولانی
مدت به ایجاد کبد چرب می انجامد . مصرف
سرکه سکنجبین، مصرف سالاد سبزیجات شامل هویج، کلم و روغن زیتون توصیه می
شود، همچنین مصرف سیب با پوست به هنگام صبح و شب و مصرف عرق کاسنی ، عرق
خارشتر، عرق بید و عرق شاه تره نیز مفید است. مصرف خاکشیر و عرق ترنجبین و
استفاده از روغن کنجد و زیتون برای سرخ کردن غذا توصیه می شود.