کد خبر: ۱۳۹۴۹۶
تاریخ انتشار: ۰۵:۳۰ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - 2017January 24
سینه مرغ با سس پرتقال و عسل روشی فوق العاده سریع، آسان و خوشمزه برای طبخ مرغ است. این غذای خوشمزه و خوش طعم در کمتر از نیم ساعت آماده می شود و می تواند شام یا نهاری سبک و سریع برای ایام هفته باشد.
شفا آنلاین:سینه مرغ با سس پرتقال و عسل روشی فوق العاده سریع، آسان و خوشمزه برای طبخ مرغ است.

به گزارش شفا آنلاین:این غذای خوشمزه و خوش طعم در کمتر از نیم ساعت آماده می شود و می تواند شام یا نهاری سبک و سریع برای ایام هفته باشد.
 
مواد لازم:

  •     عسل 1/4 فنجان
  •     آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری
  •     رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
  •     سیر ریز خرد شده 1 حبه
  •     نمک 1/2 قاشق چایخوری
  •     پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
  •     سینه مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد
  •     کره 1 قاشق غذاخوری
  •     روغن گیاهی 1/2 قاشق چایخوری


 
طرز تهیه:
 
1-عسل، آب پرتقال، رنده پوست پرتقال، سیر خرد شده، نمک و فلفل قرمز را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. سینه های مرغ را نصف کنید. سپس تکه های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

2-ماهیتابه نچسبی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید. وقتی کره آب شد سینه های مرغ را با کره حدود 5 دقیقه سرخ کنید. سپس تکه های مرغ را برگردانید و طرف دیگر را نیز حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید.

3-سس عسل و پرتقال را روی مرغ ها بریزید و آن ها را حدود 3 دقیقه با سس بپزید تا سس کمی غلیظ شود. سپس تکه های مرغ را داخل ظرف سرو قرار دهید، سس را روی آن ها بریزید و نوش جان کنید.
برچسب ها: سینه مرغ ، پرتغال ، عسل
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: