کد خبر: ۱۳۹۳۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - 2017January 22
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی اسطوخودوس دارای طبع گرم و خشک و ضد بلغم و سودا است.
شفا آنلاین:یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: دمنوش اسطوخودوس نقش موثری در تسکین و ترمیم سلسله اعصاب و تقویت دستگاه گوارش ایفا می کند.

به گزارش شفا آنلاین،حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی اسطوخودوس دارای طبع گرم و خشک و ضد بلغم و سودا است.

وی اظهار داشت: بنا به گفته ابوعلی سینا اسطوخودوس بهترین داروی پاک کننده ترشحات و اخلاط مغزی است، بنابراین مصرف آن نقش موثری در کاهش التهابات جسمی، روحی و تسکین اعصاب دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: استفاده از این گیاه در مبتلایان به بیماری هایی مانند اسکیزوفرنی، آلزایمر، پارکینسون و ام اس مفید است.

عظمایی در خصوص دمنوش اسطوخودوس عنوان کرد: ترمیم و بازسازی سلسله اعصاب، تقویت بافت های عصبی و سیستم گوارش، پاکسازی مایع مغزی نخاعی از اخلاط سرد بلغمی و سودایی، افزایش حافظه و کاهش ورم های بافتی عصبی از خواص این دم کرده محسوب می شود.

وی تاکید کرد: مصرف دم کرده اسطوخودوس برای مبتلایان به ناراحتی های ریوی و آسم ضروری است. روغن و جوشانده اسطوخودوس نیز سبب تسکین التهابات و درد مفاصل می شود.

مصرف مخلوط اسطوخودوس همراه با بابونه و سنبل الطیب نیز تاثیر بسزایی در پیشگیری از ضعف چشم دارد، بنابراین گنجاندن این ترکیب در برنامه غذایی مبتلایان به آب مروارید ضروری است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه مصرف دمنوش اسطوخودوس برای بهبود بیماری هایی مانند صرع، وسواس فکری و سردردهای میگرنی موثر است، تصریح کرد: استفاده از دم کرده اسطوخودوس همراه با مصلح آن (کتیرا) نیز سبب رفع انسدادهای کبد و طحال می شود.

عظمایی یادآور شد: جوشانده اسطوخودوس برای ضدعفونی کردن زخم ها استفاده می شود. لوسیون این گیاه نیز نقش چشمگیری در رفع لک و جوش ایفا می کند.از آن جایی که اسطوخودوس یک گیاه هوشمند محسوب می شود، مصرف آن در طول روز برای کبد و هنگام شب برای مغز اثر بخش است.

وی توصیه کرد: مخلوط اسطوخودوس همراه با گل گاوزبان و سنبل الطیب نیز نقش چشمگیری در بهبود عملکرد سیستم مغز و قلب دارد ولی افرادی که داروی اعصاب استفاده می کنند باید ازمصرف همزمان این معجون همراه با داروهایشان خودداری کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: