به گزارش شفا آنلاین:به نقل از پزیمدیا، این یافتهها با ۹۹ درصد از زنانی بدون ایمپلنت پستان تطبیق داده شد که کودکانشان را با شیر خود تغذیه میکردند.
برخی زنان به دلایل گوناگون اعم از بزرگ کردن سایز سینه یا ابتلا به عفونتهای قارچی و بیماریهای دیگر، تمایل دارند یا ناچارند از ایمپلنت استفاده کنند و نمیدانند که آیا با استفاده از ایمپلنت هنوز توانایی شیردادن به نوزادانشان را دارند یا خیر. دکتر فیلیسیانی گفته است: «تاکنون ما پاسخی علمی برای این سوال نداشتیم اما تحقیقات مذکور جواب را فرارویمان گذاشته است: به نظر ما و بر اساس شواهد بالینی، زنانی که به فکر تقویت سینه و کاشت ایمپلنت هستند لازم نیست میل یا ضرورت استفاده از ایمپلنت را قربانی تغذیه با شیر مادر کنند».
او تاکید کرد: «با این حال، لازم است زنان با کمک گرفتن از پرستاران متخصص در مراقبت کودکان، اطلاعات و مشاورههای لازم را دریافت کنند و نظارت بر روند و روش تغذیه کودک با شیر مادر را بخواهند. از سوی دیگر، جراحان پلاستیک هم باید برنامهریزی روشهای جراحی برای کاشت ایمپلنت پستانی و ارزیابی درستی را انجام دهند، که نوع برش، موضع قرارگیری و حجم ایمپلنت را شامل میشود».