به گزارش شفاآنلاین،مهران زمانزاده با اشاره به ضرروت تست قبل از بارداری جهت وضعیت سلامتی فرد اظهار داشت: بسیاری از بیماریها در صورتی که در زنان درمان نشود بارداری میتواند سبب تشدید آن و یا بروز مشکلات برای جنین شود.
وی افزود: ترشح بیش از حد هورمون تیروئید در واقع پرکاری تیروئید بوده و میتواند به زایمان زودرس و سقف جنین منجر شود. کم کاری تیروئید نیز در کودکان اختلالات مغزی به همراه داشت لذا زنان قبل از بارداری باید عملکرد تیروئید خود را بررسی کنند.
متخصص بیماریهای غدد و داخلی ادامه داد: مشکلات قلبی، افسردگی، کاهش عملکرد ذهنی، ضعف عضلانی،تولد نوزاد با نقص و ناباروری از عوارض کمکاری تیروئید بوده که با درمان به موقع آن میتوان از این عوارض جلوگیری کرد.
زمانزاده به علائم بیماری کمکاری تیروئید اشاره کرد و گفت: ضعف عضلانی، خشک شدن مفاصل با پیدایش درد مفصلی، پیدایش خشکی در پوست، خستگی مفرط، ریزش موها، یبوست، ورم صورت و بالا رفتن وزن فرد از جمله علائم کمکاری تیروئید بوده که برای درمان آن میتوان از هورمون تیروئید مصنوعی بهره گرفت.
وی با بیان اینکه اگر این بیماری شناخته و درمان نشود، علائم آن بسیار شدیدتر و آزار دهنده خواهد شد، گفت: نشانههای کمکاری تیروئید در نوزادان پرخوابی، یبوست، زرد شدن رنگ چهره، حجیم بودن زبان و بیرون آمدن آن همچنین ورم صورت است. بنابراین تشخیص به موقع این بیماری در افراد طی همه سنین بسیار حائز اهمیت است.فارس