کد خبر: ۱۳۷۱۰۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۱۵ دی ۱۳۹۵ - 2017January 04
موضوع حلال و حرام در همه ادیان وجود دارد و فقط در برخی جزئیات با هم تفاوت دارند ؛ دین اسلام در سطحی بالاتر ازدیگر ادیان به موضوع حلال توجه داشته است
شفا آنلاین>اجتماعی>رییس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: ایران در زمینه کارشناسی محصولات حلال از بسیاری از کشورهای دنیا بالاتر است با این وجود دراین زمینه نیازمند کار علمی بیشتری هستیم.

به گزارش شفا آنلاین، دکتر بهروز جنت در کارگاه آموزشی 'آشنایی با مواد غذایی حلال' افزود: موضوع حلال و حرام در همه ادیان وجود دارد و فقط در برخی جزئیات با هم تفاوت دارند ؛ دین اسلام در سطحی بالاتر ازدیگر ادیان به موضوع حلال توجه داشته است و حتی مواد غذایی مضر برای انسان را نیز حرام اعلام کرده و انسان را به مصرف موارد حلال و سالم توصیه کرده است.
وی خاطرنشان کرد: با گذشت زمان و افزایش علوم بشردلایل حرام اعلام شدن برخی مواد غذایی در دین اسلام شناخته شده و خواهد شد.
رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو ادامه داد: با توجه به تولید موادغذایی در سراسر دنیا و ارسال آن به دیگر کشورها ضرورت دارد تا برای شناخت و آگاهی مردم از حلیت مواد غذایی از نشان حلال استفاده شود.
به گفته جنت، نشان حلیت در بسیاری از کشورهای دنیا شناخته شده است .
کارگاه آموزشی یک روزه ' آشنایی با مواد غذایی حلال' در محل سالن امام جواد(ع) وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.
پرداختن به موضوع حلیت مواد غذایی در قالب سازمان در برخی کشورها پیش از ایران آغاز شده است اما سازمان غذا و دارو، هم اکنون به عنوان یک مرکز حاکمیتی ، نظارت شدیدی در خصوص حلیت تمام فرآورده های غذایی وارداتی دارد .
طبق آمار یک و نیم میلیارد نفر مسلمان در جهان خواستار مواد غذایی حلال هستند و علاوه بر آن برآورد می شود که یک میلیارد از غیرمسلمانان نیز غذای حلال را ترجیح می دهند؛ این مساله به آن معناست که در مجموع تقریبا دو و نیم میلیارد نفر در جهان خواهان غذاهای حلال هستند. بنابراین داشتن نشان حلال محصولات غذایی از اهمیت بسزایی در حوزه صادرات برخوردار است.ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: