این محصولات غذایی به مدت ۷ ماه بدون مواد نگهدارنده سالم میماند و پس از باز شدن نیز تا ۲۴ ساعت دوام دارند.
شفا آنلاین:محققان دانشگاه جامع علمی کاربردی موفق به عرضه محصولات غذایی با ماندگاری ۷ ماه شدند.
به گزارش شفا آنلاین، پرویز کلانتری محقق دانشگاه جامع
علمی کاربردی گفت: این محصولات غذایی به مدت ۷ ماه بدون مواد نگهدارنده
سالم میماند و پس از باز شدن نیز تا ۲۴ ساعت دوام دارند.
وی افزود: در این محصولات فرآوری شده از مواد قندی و نگهدارنده استفاده نشده است.
این محقق تاکید کرد: این فرآوری محصولات بر
روی انواع سسها و آبمیوهها در مرکز رشد واحد زنجان دانشگاه جامع علمی
کاربردی انجام شده و قصد داریم این محصولات را به تولید انبوه برسانیم