به گزارش شفا آنلاین، سمیره صباح، معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با رد برخی تشویش ها که درباره خیار درختی و گوجهفرنگی گلخانهای مطرح می شود که 20 تا 30 برابر استاندارد دارای سموم هستند و مصرف این محصول میزان سرطان را در کشور 2 برابر کرده است گفت: در کشت گلخانهای برای حفظ محصول و مبارزه با آفات از سموم مختلف استفاده میشود.
وی ادامه داد: این محصولات تحت کنترل و نظارت بوده و اخیرا از سموم با دوره ماندگاری کوتاه کمک می گیرند که مشکلی در بهداشت عمومی ندارد.
این مقام مسئول گفت: برای رفع شبهات این چنینی در برنامه سال جاری سازمان غذا و دارو، کنترل محصول گلخانه ای و رسمی را قراردادیم.
وی در ادامه افزود: نتایج سال گذشته مشکل خاصی را در ارتباط با باقیمانده سموم نشان نمی داد.
صباح بیان کرد: سازمان غذا و دارو در ارتباط با شناسایی باقیمانده سموم در انواع و اقسام مواد غذایی فرایند شده، توانمندی خویش را افزایش داده و با استفاده از تجهیزات پیشرفته نسبت به گذشته می تواند تعداد سموم بیشتری را بررسی کند.
وی گفت: مسئولین فنی و معاونت های غذا و دارو، قبل از ورود محصول به سطح عرضه، کنترل و نظارت دقیق در سموم باقی مانده در محصولات کشاورزی تا رسیدن به سبد غذایی مردم را انجام میدهند