خورش مرغ و آلو از جمله غذاهای معروف است که همه ما حداقل یکبار آن را امتحان کرده ایم. امروز در این مطلب می خواهیم خوراک مرغ و آلو را به شما آموزش بدهیم که کمی با آن قبلی متفاوت تر است و همچنین از آلو سیاه در آن استفاده شده است.
شفا آنلاین: خورش مرغ و آلو از جمله غذاهای معروف است که همه ما حداقل
یکبار آن را امتحان کرده ایم.
به گزارش
شفا آنلاین: امروز در این مطلب می خواهیم خوراک مرغ و آلو
را به شما آموزش بدهیم که کمی با آن قبلی متفاوت تر است و همچنین از آلو
سیاه در آن استفاده شده است.
مواد لازم:- 4 عدد ران مرغ
- 1 کیلو آلو سیاه
- 2 عدد پیاز متوسط
- 4 ق س آب انار سرد
- 1 ق س آرد
- 2 ق چ ادویه کاری
- 2 ق چ دارچین
- به میزان لازم نمک و فلفل
- به میزان لازم روغن
طرز تهیه:
1
یکی از پیازها را خرد کرده ، داخل قابلمهای همراه با کمی روغن تفت دهید،
سپس تکه های مرغ را همراه با ادویه کاری و دارچین به آن اضافه
کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا یک دوم پیمانه آب بریزید و
بگذارید مرغ ها به مدت حدود 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
2
نیمی از آلوسیاهها را هسته گرفته و در مخلوطکن یا غذاساز بریزید تا به
پوره تبدیل شوند، سپس پوره آلو را به مرغ اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه
دیگر هم آنها را بپزید.
3 در این مدت پیاز دوم را خرد کرده، سرخ کنید، سپس آن را کنار بگذارید.
4 در یک کاسه مناسب آرد و آب انار سرد را باهم مخلوطکنید، سپس آن را داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.
5
حالا پیازداغ را همراه بقیه آلو سیاهها، به غذا اضافه کنید و حدود 15
دقیقه صبر کنید تا خورش جا بیفتد. به میزان لازم نمک و فلفل هم
بزنید.بعدازاینکه غذا آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید، با
سبزیهای مورد نظر تزیین کرده ، سرو کنید.
یه جور دیگه:
میتوانید برای خوشرنگتر شدن و خوشطعمتر شدن غذا 2 قاشق ژله انار هم هنگام ریختن آلوها به غذا اضافه کنید.