کد خبر: ۱۳۴۲۹۹
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۹ - ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - 2016December 13
خورش مرغ و آلو از جمله غذاهای معروف است که همه ما حداقل یکبار آن را امتحان کرده ایم. امروز در این مطلب می خواهیم خوراک مرغ و آلو را به شما آموزش بدهیم که کمی با آن قبلی متفاوت تر است و همچنین از آلو سیاه در آن استفاده شده است.
شفا آنلاین: خورش مرغ و آلو از جمله غذاهای معروف است که همه ما حداقل یکبار آن را امتحان کرده ایم.

به گزارش  شفا آنلاین: امروز در این مطلب می خواهیم خوراک مرغ و آلو را به شما آموزش بدهیم که کمی با آن قبلی متفاوت تر است و همچنین از آلو سیاه در آن استفاده شده است.
 
مواد لازم:

  • 4 عدد ران مرغ
  • 1 کیلو آلو سیاه
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 4 ق س آب انار سرد
  • 1 ق س آرد
  • 2 ق چ ادویه کاری
  • 2 ق چ دارچین
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن


 
 
طرز تهیه:

1  یکی از پیازها را خرد کرده ، داخل قابلمه‌ای همراه با کمی روغن تفت دهید، سپس تکه های مرغ‌  را همراه با  ادویه کاری و دارچین به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا یک دوم پیمانه  آب بریزید و بگذارید مرغ ها به مدت حدود 30 دقیقه  با حرارت ملایم بپزد.

2 نیمی از آلوسیاه‌ها را هسته گرفته و در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا به پوره تبدیل شوند، سپس پوره آلو را به مرغ اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه دیگر هم آنها را بپزید.

3  در این مدت پیاز دوم را خرد کرده، سرخ کنید، سپس آن را کنار بگذارید.

4 در یک کاسه مناسب آرد و آب انار سرد را باهم مخلوط‌کنید، سپس آن را داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.

5 حالا پیازداغ را همراه بقیه آلو سیاه‌ها، به غذا اضافه کنید و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا خورش جا بیفتد. به میزان لازم نمک و فلفل هم بزنید.بعدازاینکه غذا آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید، با سبزی‌های مورد نظر تزیین کرده ، سرو کنید.

یه جور دیگه:

می‌توانید برای خوش‌رنگ‌تر شدن و خوش‌طعم‌تر شدن غذا 2 قاشق ژله انار هم هنگام ریختن آلوها به غذا اضافه کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: