کد خبر: ۱۳۴۲۷۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - 2016December 12
معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:باید فرهنگ مصرف نان صنعتی را در کشور توسعه دهیم به خصوص اینکه این نان ها در صورتی که سبوس کافی داشته باشند می توانند چربی های مضر HDL را به چربی مفید HLD تغییر دهند.
شفاآنلاین>تغذیه>معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حرارت مستقیم باعث ایجاد کربن در نان می شود و آن را سرطان زا می کند.

به گزارش شفاآنلاین،علی اکبر سیاری روز دوشنبه در نشست خبری وزارت بهداشت افزود: بر اساس استاندارد مصوب نان کشور که ابلاغ شده است همه نانوایی های کشور ملزم به کاهش حرارت و کاهش میزان کربن شده اند و با این کار میزان سرطان زایی را در کشور کاهش دهند.
وی ادامه داد: باید فرهنگ مصرف نان صنعتی را در کشور توسعه دهیم به خصوص اینکه این نان ها در صورتی که سبوس کافی داشته باشند می توانند چربی های مضر HDL را به چربی مفید HLD تغییر دهند.
ادامه دارد..
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: