کد خبر: ۱۳۳۷۹۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۸ آذر ۱۳۹۵ - 2016December 08
مدیر یک شرکت داروسازی ایرانی عنوان کرد:
نوید نوایی بیان کرد: به واقع هزینه‌های داروهای بیماری سرطان آنقدر بالا است که همه اعضای خانواده بیمار را نیز درگیر می‌کند بنابراین تولید داروهای ایرانی با بهره گیری از استاندارها و GMP بین المللی و با استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌های جهان می‌توان این داروها را با قیمت‌های بسیار نازل در اختیار بیماران قرار داد.
شفاآنلاین>سلامت>یک مدیر شرکت داروسازی ایرانی با اشاره اینکه تبدیل فرمول به دارو بسیار هزینه‌بر و سخت است، گفت: هزینه‌ داروهای "سرطانی" خانواده‌ها را گرفتار می‌کند، بنابراین تولید داروهای گرانقیمت همطراز کیفیت داروی اروپایی به‌مانند داروهای سرطانی با این هدف است.

به گزارش شفاآنلاین،نوید نوایی - مدیر یک شرکت داروسازی ایرانی با اشاره به اینکه شرکت داروسازی سبحان انکولوژی زیر مجموعه بنیاد برکت، تحت حمایت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است که از اواخر دهه 80 کار خود را برای تولید داروهای ضد سرطانی شروع کرده است، اظهار داشت: داروهای ضد سرطان داروهای بسیار گرانقیمتی هستند و اهداف این شرکت داروسازی ایرانی نیز برای شکستن هزینه‌های دارویی بوده است.

مدیر فنی و مهندسی این شرکت داروسازی ایرانی ادامه داد: به واقع هزینه‌های داروهای بیماری سرطان آنقدر بالا است که همه اعضای خانواده بیمار را نیز درگیر می‌کند بنابراین تولید داروهای ایرانی با بهره گیری از  استاندارها و GMP بین المللی و با استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌های جهان می‌توان این داروها را با قیمت‌های بسیار نازل در اختیار بیماران قرار داد.

نوایی تصریح کرد: مثلاً دارویی که با قیمت سی میلیون تومان برای یک دوره درمان هزینه می‌شود در این شرکت با تولید آن هزینه آن دارو یک پنجم کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد: شرکت دارویی اساساً مواد اولیه ساز دارو نیستند و در یک شرکت دیگر تولید می‌شود، بنابراین همیشه شرکت‌های مواد ساز دارویی کوچک و کم هستند، مثلا داروهای ما از شرکت فرانسوی تهیه می‌شود و برخی مواد داروساز نیز از شرکت‌های موادساز ایرانی تهیه می‌شود.

مدیر این شرکت داروسازی ایرانی تصریح کرد: بیشتر مواقع تولید بسیار مهم و سختر از ساخت تولید فرمول دارویی است زیرا تبدیل فرمول به دارو کار بسیار سختی است، مثلاً شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در زمینه تولید فرمول دارویی فعالیت می‌کنند ولی مهمترین بخش بحث تبدیل فرمول به دارو است که هزینه‌بر و فعالیت‌های 24 ساعته و سخت است.

نوایی در توضیح بیشتر در این باره عنوان کرد: مثلاً ما نفت داریم ولی همیشه فرآورده‌های نفتی مهمتر بوده است و قیمت آنها نیز بالا است بنابراین ماهیت تفاوت تولید ماده اولیه با تولید دارو این تفاوت ماهوی را دارد. از طرفی تولید دارو آب زیادی مصرف می‌کند بنابراین نقش مصرف انرژی و هزینه‌های آن در تولید دارو بسیار اهمیت دارد و این باعث می‌شود قیمت‌ داروهای خارجی نسبت به داروهای ایرانی گران‌تر شود زیرا تولید دارو در اروپا بسیار بالا تمام می‌شود.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: