تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد و محققان اعلام کردند که اگر در محصولات غذایی مانند سالاد مرغ ترکیب کرفس با پیاز دیده شد، به هیچ عنوان مصرف نشود.
گسترش باکتری E.Coli معمولا در عرض سه تا چهار روز پس از مصرف غذای آلوده فرد را بیمار کرده و شامل اسهال، اسهال خونی و درد در ناحیه شکم است. بیشتر بیماران در عرض یک هفته بهبود مییابند اما در برخی موارد ممکن است این بیماری به نارسایی کلیه منجر شود. کودکان زیر 5 سال و افرادی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است، بیشتر از سایرین در معرض خطر هستند.