شفا آنلاین:مافین میوه ای فاقد کره بوده و فقط کمی روغن ذرت در آن
ها به کار رفته, با موز, پرتقال و زردآلو مزه دار شده اند تا هر لقمه از آن
ها به طرز لذت بخشی خوش طعم گردد.
آرد گندم کامل بکینگ پودر دار : 225 گرم
بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
شکر : 25 گرم
برگه زردآلو خیس نخورده , ریز خرد شده : 100 گرم
موز , پوره شده : 1 عدد
آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
پوست پرتقال ریز رنده شده : 1 قاشق چای خوری
شیر : 300 میلی لیتر
تخم مرغ , زده شده : 1 عدد
روغن ذرت : 3 قاشق غذاخوری
فرنی جو دو سر : 2 قاشق غذاخوری
میوه خشک خرد شده , عسل یا شیره افرا جهت سرو: مقداری
طرز تهیه:
1.
فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6
فرهای گازی گرم نمایید . 10 عدد کاغذ روغنی مخصوص مافین را در قالب مافین
قرار دهید . آرد بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک نموده , سبوس های باقی
مانده در صافی را نیز به آن ها اضافه نمایید . شکر و زردآلو های خرد شده را
بیافزایید .
2. وسط مواد
خشک را با دست گود نمایید , موز , پوست پرتقال , شیر , تخم مرغ زده شده و
روغن را اضافه نمایید . مواد را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر غلیظی درآیند .
مواد را بین قالب های مفین به طور یکنواخت و مساوی تقسیم نمایید .
3.
فرنی جو دوسر را پیش از پخت مافین ها روی آن ها بریزید و به مدت 25 تا 30
دقیقه بپزید تا خوب پف نموده و وقتی به آن دست می زنید , سفت شده باشد و
زمانی که سیخی را داخل آن فرو می برید , مواد داخل کیک به آن نچسبند .
4. مافین ها را روی یک سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کمی سرد شوند . روی آن ها میوه خشک , عسل و یا شیره افرا بریزید و سرو نمایید.
توصیه سرآشپز:
در
صورت تمایل , می توانید انجیر خشک را جایگزین زرد آلو نمایید که کمی ترد
تر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است. می توان از دیگر
میوه های خشک خیس نخورده و ریز خرد شده نیز استفاده نمود.آوای سلامتی