شفا آنلاین: همه جور ته چین دیده بودیم، به غیر از ته چین کباب
کوبیده! اما اگر کمی تصورش کنیم، میبینیم که احتمالا غذای فوق العاده ای از
آب دربیاید.
:بنابراین بیایید با هم آن را درست کنیم.
مواد لازم:
- برنج 3 پیمانه
- گوشت (گوشت آماده برای کباب) 200 گرم
- ماست 2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
- زعفران یک قاشق غذاخوری
- گلاب 1 قاشق غذاخوری
- هل (پودر) به میزان لازم
- گوجه فرنگی گوجه فرنگی به میزان لازم
- آب 1 چهارم پیمانه
- کره 50 گرم
طرز تهیه:
1. برنج رو حتما به مدت 2 ساعت با آب و مقدار کمی گلاب (جدای از مواد اولیه) خیس کنید.
2. برنج رو با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسونید و آبکش کنید.
3. 200 گرم گوشت رو برای کباب آماده کنید (با پیاز،تخم مرغ،فلفل،نمک،زردچوبه،زعفران و ... مخلوط کنید و خوب ورز بدید)
4. قالب مناسبی رو انتخاب کنید و خوب چربش کنید.
5. اول گوجه رو پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد اون رو ته قالب قرار بدید.
6. گوشت رو به شکل دلخواه دربیارید و روی گوجه ها بذارید.
7.
حالا ماست،روغن مایع،زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز رو با یک پیمانه
از برنج آبکش شده مخلوط کنید و اون رو روی گوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا
صاف کنید.برنج سفید آبکش شده رو هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف
کنید.
8. 1 چهارم پیمانه آب جوش رو با 50 گرم (یک قالب کوچک) کره مخلوط کنید و اون رو روی همه قسمتهای برنج بریزید.
9. روی قالب فویل بکشید و یک ساعت اون رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید.
نکات:
1) زیبا ترین قالب برای این کار قالب گل آفتابگردان هست ولی از همه نوع قالبی میتونید استفاده کنید.
2) اگر قالب ندارید از یک تابه برای تهیه این کار استفاده کنید ولی دقیقا به همین روش.
3) سعی کنید اول گوجه و گوشت رو داخل قالب بذارید و بعد برنج رو آبکش کنید چون اگر برنج آبکش شده سرد بشه برنج به خوبی دم نمیکشه.
4) اگر دوست دارید مقدار بیشتری از برنج رو به صورت ته چین زعفرانی تهیه کنید.
بانوی ایران زمین