کد خبر: ۱۳۱۲۳۶
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۵ - ۲۸ آبان ۱۳۹۵ - 2016November 18
ساده ترين و موثرترين شيوه كاهش چربي‌هاي بد شكل تغيير در سيستم سوخت و ساز بدن است كه به وسيله اضافه كردن چند خوراكي ساده به سبد غذايي محقق مي‌شود.
 اگر شما هم جزو افرادي هستيد كه وجود چربي‌هاي اضافي آزارتان مي‌دهد این مواد غذایی را مصرف کنید.

 چربي‌هاي اضافي؛ مشكلي هميشگي و آزار‌دهنده براي گروه قابل توجهي از مردم، مردمي‌كه روز به روز تحركشان كمتر، رژيم غذايي شان ناسالم‌تر و وزنشان بيشتر مي‌شود.
 
در چنين شرايطي همه به دنبال امتحان راه‌هاي مختلف هستند تا بلكه قدري از چربي‌هاي بدنشان را كم كنند، غافل از اينكه ساده ترين و موثرترين شيوه كاهش اين چربي‌هاي بد شكل تغيير در سيستم سوخت و ساز بدن است كه به وسيله اضافه كردن چند خوراكي ساده به سبد غذايي محقق مي‌شود.
 
اگر شما هم جزو افرادي هستيد كه وجود چربي‌هاي اضافي آزارتان مي‌دهد این مواد غذایی را مصرف کنید. در ادامه با هفت خوراكي ارزان و چربي سوز آشنا شويد:

زنجبيل

يكي از تركيبات اصلي زنجبيل كپسايسين است، ماده اي كه نه تنها اشتها را كاهش مي‌دهد بلكه به هضم عذا هم كمك مي‌كند و سوخت و ساز بدن را هم افزايش مي‌دهد. كافي است برشي از اين گياه دارويي آرام بخش را به چاي و كيك اضافه كنيد و از خواص بي‌نظير آن بهره مند شويد.

بادام
 
 

كالري پايين بادام نقش موثري در كاهش وزن بازي مي‌كند، تحقيقات انجام شده روي اين مغز جادويي نشان داده است: چربي تك­سيرنشده موجود در بادام علاوه بر اينكه ميزان انسولين خون را تنظيم مي‌كند در موجب افزايش احساس سيري مي‌شود و بدين وسيله حجم غذاي مصرفي را در طول روز كاهش مي‌دهد.

آووكادو

اگرچه اين ميوه سبز خامه‌اي سرشار از چربي است؛ ولي نمي‌توان از فيبر، ويتامين‌ها و مواد معدني موجود در آن چشم پوشي كرد. مهم‌تر از همه اين موارد، بيشتر كالري‌هاي موجود در آووكادو از دسته چربي‌هاي تك­سيرنشده هستند كه به ميزان سوخت و ساز بدن كمك قابل توجهي مي‌كنند.

روغن زيتون

خوردن روغن براي كاهش وزن؟ شايد قدري و دور از ذهن به نظر برسد؛ اما چربي‌هاي تك­سيرنشده­اي مانند روغن زيتون مي‌توانند در سوزاندن كالري‌هاي بدن نقش داشته باشند. البته شما در شرايطي شاهد تاثيرات مثبت اين خوراكي‌ها خواهيد بود كه مصرف ديگر انواع چربي مثل كره و خامه را كاهش دهيد و روغن زيتون را به مقداري مشخص استفاده كنيد.

فلفل‌هاي تند
 

 

انواع فلفل‌هاي تند مثل: فلفل قرمز و هندي كه غذاي شما را تندتر مي‌كند سوخت و ساز بدن شما را افزايش مي‌دهد. تحقيقات نشان داده‌اند: اضافه كردن قدري از اين فلفل‌ها به غذا تا سه ساعت پس از اتمام آن وعده موجب افزايش ۲۵ درصدي سوخت و ساز بدن مي‌شود.

سير

شفا آنلاین:بوي بد آن را به پاي خواص بي‌شمارش بگذاريد. سير نه تنها سوخت و ساز بدن را افزايش مي‌دهد بلكه ميزان لپيد موجود در خون را هم كنترل مي‌كند.

به گزارش شفا آنلاین:البته اين به معناي استفاده بدون حد از سير نيست، شما مي‌توانيد هر روز مقداري محدودي سير به غذايتان اضافه كنيد و به سوختن چربي‌هاي اضافي اميد بيشتري داشته باشيد.

بروكلي
 

 

بروكلي حاوي دو ماده مغذي حياتي است؛ كلسيم و ويتامين C. دو ماده اي كه به‌شدت ميزان سوخت و ساز بدن را افزايش مي‌دهند و سلامت غده تيروئيد شما را تضمين مي‌كنند. با خوردن بروكلي هم استخوان‌هايي سالم داشت و هم اندامي‌متناسب و بدون چربي.آرمان امروز
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: