به گزارش شفا آنلاین:در این پژوهش از طرح پس آزمون دو گروهی همراه با گروه شاهد استفاده شد. بیست و یك سر موش سوری نر نژاد NMRI وزن شده و به طور تصادفی به سه گروه 7 تایی شامل یك گروه شاهد با تغذیه از غذای فاقد فلفل و دو گروه تجربی به ترتیب دریافت كننده پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه، هریك مخلوط شده با غذای معمولی موش با نسبت 1 به 15 (6/6% از وزن غذا) تقسیم بندی شدند. در پایان دوره تیمار 30 روزه، وزن موش ها تعیین شد و تحت بیهوشی عمیق مستقیماً از قلب آنها خون گیری به عمل آمد و مقادیر سرمی كلسترول كل، LDL-c و HDL-c با روش كالری متری مورد سنجش قرار گرفت. ی
یافته های آماری این مرحله به این ترتیب بودند که فلفل سیاه باعث كاهش معنی دار وزن، مقادیر سرمی كلسترول كل و LDL-c و افزایش نسبت به ترتیب گردید. فلفل قرمز، وزن و میزان كلسترول كل سرم را كاهش داد. به این ترتیب متخصصان نتیجه گیری کردند که فلفل سیاه و قرمز در رژیم غذایی می توانند به كاهش وزن بدن و كلسترول خون كمك كنند و به نظر می رسد این كاهش، با مصرف فلفل سیاه نسبت به مصرف فلفل قرمز در غذا خود را بهتر نشان می دهد