کد خبر: ۱۲۹۲۰۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۱۱ آبان ۱۳۹۵ - 2016November 01
در مکتب پزشکی ایرانی، برای حفظ سلامتی و معالجه بیماری‌ها, نگاه کلی و جامع به تمام اعضاء بدن دارد.
شفاآنلاین>سلامت>در مکتب طب سنتی به دنبال نسخه پیچی برای خود و دیگران نباشیم چرا که نسخه‌های کلی قطعاً عوارضی را در پی خواهد داشت؛ برخی از نسخه‌های کلی مشاهده شده در سایت‌ها و کتاب‌های مدعی درمان با طب سنتی که قطعا عوارضی در پی دارند.

در مکتب پزشکی ایرانی، برای حفظ سلامتی و معالجه بیماری‌ها, نگاه کلی و جامع به تمام اعضاء بدن دارد.

به گزارش شفاآنلاین،همچنین با توجه به اقبال روز افزون جامعه به طب سنتی و داشتن پتانسیل‌های فراوان در مکتب پزشکی ایرانی برای پیشبرد سلامت و بهداشت جامعه، متاسفانه افرادی آگاهانه یا ناآگاهانه دستورات و تجویزهایی می‌کنند که نه تنها از نظر قواعد و مستندات علمی ثابت شده روز قابل پذیرش نیست بلکه حتی نشانی از آنها را درکتب معتبر و مرجع طب ایرانی نمی‌توان یافت و برعکس گاهی دقیقا مخالف نظرات و شیوه علمی کتب و دانشمندان مرجع این علم است.

مکتب پزشکی ایرانی دارای یک "سیستم و چهارچوب تشخیصی - درمانی مخصوص به خود" است و هر مطلبی در این حیطه باید در قالب اصول و مبانی این علم تفسیر شود اما متاسفانه روز به روز شاهد افزایش مطالب بی سند، بی اساس و به اصطلاح "من در آوردی" تحت عنوان طب سنتی هستیم.

در مکتب طب سنتی به دنبال نسخه پیچی برای خود و دیگران نباشیم چرا که نسخه‌های کلی قطعا عوارضی را در پی خواهد داشت؛ برخی از نسخه‌های کلی مشاهده شده در سایت‌ها و کتاب‌های مدعی درمان با طب سنتی که قطعا عوارضی در پی دارند.

مثلا برای کاهش میل جنسی روزانه یک پیاله عدس مصرف کنید! ولی باید دانست که از نظر طب ایرانی مصرف زیاد عدس بدون مصلحات آن در طولانی مدت باعث غلظت خون و کاهش بینایی را به دنبال دارد.

یا برای افزایش میل جنسی روزی سه بار دمنوش زنجبیل بنوشید! که باید دانست مصرف زنجبیل در افراد مستعد باعث بروز زخم گوارشی و خونریزی می‌شود!

یا اینکه برای بهبود خواب از دمنوش اسطوخودوس استفاده کنید! که باید به این نکته توجه کرد که بی‌خوابی دارای درجات سرد و گرم دارد یعنی برخی افراد از غلبه گرمی در بدنشان خوابشان نمی‌برد و برخی دیگر از غلبه سردی بی‌خواب می‌شوند که تشخیص نوع بی‌خوابی باید توسط متخصص مجرب صورت گیرد و اگر افراد گرم مزاج با مصرف اسطوخودوس ممکن است, دچار بی قراری و سردرد شوند.

همچنین در بسیاری از کتب طب سنتی گوشت گاو گوشت بسیار غلیظی به شمار می‌رود که اکثر افراد از خوردن آن منع می‌شوند اما همین گوشت در مواقعی به افرادی که کارهای سنگین بدنی انجام می‌دهند توصیه می‌شود زیرا بدن آن‌ها توان هضم چنین گوشتی را دارد و اگر این افراد فقط مواد غذایی لطیف بخورند توان جسمی خود را از دست می‌دهند.تسنیم


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: